Twee-speler spellen

De leukste spellen voor twee spelers!

999 Games heeft de leukste 2 speler spellen van dit moment. Zoek je een uitdagend spel voor 1 tegen 1? Speel je liever een makkelijk en snel spelletje voor 2 spelers? We hebben voor ieder wat wils! De categorie voor 2 speler spellen heeft een grote variëteit aan leuke spelletjes, die altijd en overal gespeeld kunnen worden.

Waarom zou je een bordspel voor 2 spelers aanschaffen als je zoveel andere bordspellen voor meerdere spelers net zo goed met zijn tweeën kunt spelen? Sommige spellen voor meerdere spelers zijn inderdaad uitstekend te spelen met zijn tweeën. Maar een groot verschil is dat 2 speler spellen specifiek hiervoor zijn ontworpen. 1 tegen 1 spelen is de basis waarop deze spellen zijn ontwikkeld. Er zijn dan ook veel goede bordspellen voor meerdere spelers, die met 2 spelers lang niet zo leuk blijken te zijn. Het betere 2 speler spel is hier juist speciaal op gemaakt.

Een ander voordeel van spellen voor 2 spelers is dat deze spellen compact zijn. Spellen als Glasgow en Catan: Het Duel vertalen de diepgang van een groot bordspel naar de kleinere schaal van een spel voor 2 spelers. Dat zie je niet alleen aan het formaat van de spellen in deze categorie, maar ook aan de prijs. Alle titels in de categorie voor 2 spelers zijn voordelig geprijsd.

Met een goed spel voor 2 ben je aan elkaar gewaagd. Of je nu zo competitief mogelijk wil spelen of simpelweg het leuk vindt om je met je partner te meten, in al deze spellen gaat het om een wedstrijdje tussen jou en je tegenspeler. Voor iedereen die er vooral van houdt de tegenspeler een hak te zetten hebben we spellen als Saboteur en Great Plains. Voor iedereen die van meer gemoedelijke, strategische puzzels houdt zijn Patchwork en Parijs aanraders.