Star Trek Catan - Bordspel

€ 44,95
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Speel Catan in Star Trek-sferen. Kruip in de huid van de alom bekende personages. Handel in tritanium en dilithium, en bouw ruimteschepen en ruimtestations. Beleef Catan en Star Trek opnieuw!
Vanaf 10 jaar
3 - 4 spelers
+/- 75 min
Geluk

Tactiek

Handel

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Koloniseren in de ruimte voor de hele familie!

In deze nieuwe variant op De Kolonisten van Catan bouw je ruimtestations om grondstoffen te produceren en je netwerk uit te breiden. Zoals gebruikelijk kun je grondstoffen, zoals dilithium en tritanium, met de andere spelers ruilen. Met deze grondstoffen bouw je nieuwe ruimteschepen en ruimtetstations. Ondertussen zaait een Klingonschip onrust. Iedere speler kruipt in de rol van een van de volgende karakters, die ieder een unieke speciale eigenschap hebben: Kirk, Spock, McCoy, Sulu, Scott, Uhura, Chekov, Chapel, Rand of Sarek.

De spelregels van Star Trek Catan zijn vrijwel gelijk aan het bekende basisspel. Aan het begin van het spel krijg je echter een karakterkaart met een specifieke eigenschap. Gebruik je de eigenschap tijdens het spel, dan mag je de karakterkaart tegen een nieuwe ruilen of de kaart omdraaien. In beide gevallen krijg je zo een nieuwe eigenschap. Deze karakterkaarten en de thematische uitwerking en vormgeving van het spel zorgen ervoor dat je je werkelijk onderdeel voelt van de beroemde science-fictionserie Star Trek!

Meer informatie
Artikelcode999-KOL31
Gewicht1.2300
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 7,2 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249196334
Jaar van Uitgifte2012