Stenen Tijdperk: Talisman - Bordspel

Vanaf 10 jaar
2 - 5 spelers
+/- 60 min
31,5 x 22,5 x 4,6 cm
Tactiek:
4 sterren
Bluf:
1 sterren
Geluk:
3 sterren

Het spel

Uitbreiding op het veelbekroonde strategische bordspel Stenen Tijdperk.

Het volk heeft de spirituele en decoratieve waarde van talismannen ontdekt. De spelers moeten deze verzamelen om nog mooiere hutten te kunnen bouwen.

Met deze uitbreiding kan Stenen Tijdperk ook met 5 spelers gespeeld worden. Talisman bevat een uitbouw van het speelbord en extra speelmateriaal voor de vijfde speler. Verder kunnen de spelers talismannen als tanden en armbanden verzamelen, waarmee ze nieuwe hutten kunnen bouwen. Ook zijn er extra beschavingskaarten, die nog meer mogelijkheden bieden om aan punten te komen.

Met Stenen Tijdperk: Talisman wordt het spel nog spannender!

In Talisman, de uitbreiding op Het Stenen Tijdperk, vindt u 6 nieuwe huttentegels. De spelregels hiervoor vindt u hier.

Video

Tactische speeltip(s)

Je kunt veel punten scoren met het bouwen van hutten, maar ook beschavingskaarten kunnen veel opleveren. Met deze laatste kun je bij de eindtelling nog behoorlijk klimmen.

Omdat je bij de grondstoffenvelden afhankelijk bent van de dobbelsteen, moet je erop letten dat je er voldoende stamleden inzet. Het zou zonde zijn als je net een oogje tekort komt en daardoor een loze actie hebt.

In deze uitbreiding zijn talismannen van groot belang. Zorg ervoor dat je er voldoende verzameld om te profiteren van de nieuwe hutten en beschavingskaarten.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  • Recente Zoekopdrachten
  • de colonisten van catan het snelle kaartspel 3
  • machiavelli kaartspel 1
  • Zeerovers 1
  • Weerwolven van wakkerdam uitleg 8