Stoom: Rails, Roem en Rijkdom

€ 44,95
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Stoom is de sterk verbeterde versie van het treinspel Age of Steam, dat auteur Martin Wallace jaren geleden heeft ontworpen. Dit spel is toegankelijker voor beginnende spelers, bevat speelmateriaal van uitmuntende kwaliteit en wordt gesierd door schitte
Vanaf 12 jaar
3 - 5 spelers
+/- 90 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

Stoom is de sterk verbeterde versie van het treinspel Age of Steam, dat auteur Martin Wallace jaren geleden heeft ontworpen.
Dit spel is toegankelijker voor beginnende spelers, bevat speelmateriaal van uitmuntende kwaliteit en wordt gesierd door schitterend artwork. Stoom bevat zelfs speelstukken om met een zesde speler toekomstige uitbreidingen te kunnen
spelen. De complexere variant voor gevorderde spelers maakt dit spel helemaal af!

In het strategische treinspel Stoom bouwen de spelers spoorwegen tussen commercieel interessante steden. Met steeds modernere locomotieven worden de aangelegde routes geëxploiteerd. Enorme winsten liggen in het verschiet, maar er zal eerst fors geïnvesteerd moeten worden! Wie is uit het juiste hout gesneden en ontwikkelt zich tot de grootste Railroad Baron?

Stoom is een spel voor de echte veelspeler, maar is door de relatief overzichtelijke speelduur en de eenvoudige versie ook toegankelijk voor families met oudere kinderen. Verschillende speelborden zorgen ervoor dat het spel nooit verveelt.

Meer informatie
ArtikelcodePHA-NL.STE01
Gewicht1.6000
MerkPhalanx Games
Afmetingen27,3 x 37,2 x 5,9 cm
AuteurMartin Wallace
EAN Code8717249193180
Jaar van Uitgifte2009
Nominaties en prijzen