€ 11,99
Normale prijs  
nieuw
Op voorraad!
Nu besteld, dinsdag bezorgd
Ontvang 120 overwinningspunten

Overzicht

In dit coöperatieve kaartspel vormen jullie samen één brain en probeer je steeds dezelfde puzzel op te lossen. Maar... je mag tijdens het spel niet met elkaar communiceren. Lukt het jullie om met logica, deductie, tellen en een beetje geluk alle kaarten weg te spelen? Probeer het op elk niveau net zolang totdat het jullie wél lukt!
Vanaf 12 jaar
1 - 4 spelers
+/- 15 min
Deductie

Geluk

Strategie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

Los gezamenlijk een pittige puzzel op!


The Brain bestaat uit 1 of meer pogingen om een puzzel op te lossen, totdat de spelers het hebben gehaald of opgeven. Er wordt met de klok mee gespeeld. Ben je aan de beurt, dan moet je een kaart in het midden leggen én de bijbehorende actie uitvoeren. Daarna mag je een kaart van de trekstapel pakken.


Jullie winnen het spel als alle handkaarten zijn weggespeeld en de trekstapel leeg is. Maar zodra er aan het einde van een beurt een vooraf bepaald aantal kaarten in het midden ligt, hebben jullie allemaal verloren. Daarna kun je overleggen hoe je het bij een volgende poging wel voor elkaar kunt krijgen.

Door de verschillende uitgangssituaties en de vele moeilijkheidsgradaties blijft dit kaartspel van eigen makelij steeds uitdagen!

Ook solitair te spelen!Inhoud:
  • 36 speelkaarten
  • De spelregels in 3 talen

Meer informatie
Artikelcode999-TBR01
Gewicht0.1200
Merk999 Games
Afmetingen12.3 x 9.6 x 2.3
AuteurPeter Jürgensen
EAN Code8720289475161
Jaar van Uitgifte2023