Vlotte Geesten XL - Actiespel

€ 24,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Luxe versie van het bekende combineer- en reageerspel! Pak zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel. De manier waarop dit wordt bepaald, verschilt per kaart. Met 9 voorwerpen en 4 uitdagende varianten.
Vanaf 8 jaar
2 - 8 spelers
+/- 25 min
Combineren

Reageren

Geluk

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Luxe versie van het bliksemsnelle reactiespel

Deze grotere versie van Vlotte Geesten bevat 9 in plaats van 5 voorwerpen, waardoor de spelers voor nog grotere uitdagingen komen te staan.

Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?

Negen voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is. Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om.

Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

De spelregels bevatten 4 varianten die het de spelers nog moeilijker maken. Zo moet er bijvoorbeeld op spiegels, klokken of uilen worden gelet.

Meer informatie
Artikelcode999-VLO03
Gewicht0.4200
Merk999 Games
Afmetingen20 x 20 x 5 cm
AuteurJacques Zeimet
EAN Code8717249198093
Jaar van Uitgifte2014