Voordeelpakket wintersport van € 68,94 voor € 40

Deel via:
bij 999 Games
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Standaard Kaartspel Blauw - Kaartspel
€ 2,50
De Kolonisten van Catan: Het Dobbelspel - Dobbelspel
€ 10,99
Nada! - Dobbelspel
€ 14,99
Auto-Bingo - Indoor actiespel
€ 8,99
Gesjaakt - Kaartspel
€ 10,99
CroXword - Dobbelspel
€ 17,99

Overzicht

Het wintersportseizoen is weer begonnen en dat betekent een actieve vakantie gepaard met een heleboel gezelligheid. Om de wintersportvakantie nóg gezelliger te maken, hebben wij een reisspellenpakket samengesteld met de leukste en meest praktische spellen om mee te nemen!
  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Het wintersportseizoen is weer begonnen en dat betekent een actieve vakantie gepaard met een heleboel gezelligheid. Om de wintersportvakantie nóg gezelliger te maken, hebben wij een reisspellenpakket samengesteld met de leukste en meest praktische spellen om mee te nemen!

Auto Bingo
Met het spel Auto Bingo duurt de auto- of busreis ineens een stuk korter. Op elke Bingokaart staan 25 afbeeldingen die tijdens de reis gezocht moeten worden. Degene die als eerst vijf afbeeldingen op een rij heeft gevonden, wint.

Nada
Met dit dobbelspel  wordt de reactie snelheid op de proef gesteld. Nada is een eenvoudig en taalonafhankelijk spel dat ook gemakkelijk in een internationale setting tijdens de après-ski gespeeld kan worden. Er worden meerdere oranje en witte dobbelstenen gegooid met daarop verschillende symbolen. Zoek zo snel mogelijk naar gelijke symbolen die zowel op de oranje als witte dobbelstenen staat en roep dit symbool. Deze dobbelstenen win jij. Mochten er geen gelijke symbolen zijn, roep dan ‘NADA’!

Gesjaakt
Voor de spelers die graag bluffen is Gesjaakt het ideale kaartspel. Er is altijd wel ruimte om dit kleine compacte kaartspel mee te nemen.


CroX Word
Test je Nederlandse taal nu ook in het buitenland met het dobbelwoordspelletje CroX Word.
Kruiswoordpuzzels zijn al tijden ontzettend populair en dit is nu gecombineerd met een dobbelspel! Gooi een aantal dobbelstenen en maak hier zo snel mogelijk een kloppende kruiswoordpuzzel van. Wie presteert het best onder tijdsdruk!?

Catan: Het Dobbelspel
De beroemde spelserie: Kolonisten van Catan, heeft nu ook een dobbelspel om snel en makkelijk te spelen. Catan: Het Dobbelspel zit in tegenstelling tot de bordspellen, in een kleine doos. Dit is erg handig voor om op vakantie mee te nemen.

Standaardkaartspel
Wat natuurlijk nooit mag ontbreken op een vakantie en wat eigenlijk als eerst ingepakt moet worden, is een pak standaard speelkaarten. Het Standaardkaartspel van ons bevat zoals gewoonlijk 52 bridgekaarten en 2 jokers, uitgevoerd in een mooie kwaliteit ‘linnen finish’ kaarten.
Meer informatie
Artikelcode GP_VOORDEEL_0001B
Gewicht Nee
Merk 999 Games
Afmetingen Nee
Auteur Nee
EAN Code Nee
Jaar van Uitgifte Nee
Evenement Nee
label Nee