Vrijdag - Kaartspel

€ 12,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

"Vrijdag" is een avontuur voor 1 speler. Vrijdag is een uniek spel, dat de speler steeds weer voor verrassende keuzes stelt. Hij zal merken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om de hindernissen op zijn weg aan te pakken. Door de verschillende moeilijkheidsgradaties is het spel geschikt voor verschillende leeftijdscategorieen.
Vanaf 10 jaar
1-1 spelers
+/- 25 min
Geluk:

Tactiek:

Moed:

 • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
 • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
 • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Je bent Vrijdag en je brengt je dagen door op een onbewoond eiland. Als Robinson plotseling kapseist met zijn boot en aan wal komt op jouw strand, wordt je rust verstoord. Om Robinson een kans te geven het eiland weer te verlaten, leer jij hem nieuwe vaardigheden zodat zijn overlevingskansen tegen de gevaren van het eiland toenemen. Als Robinson er aan het einde van het spel in slaagt om twee piraten te verslaan, zal hij het eiland succesvol verlaten en heb jij je geliefde rust terug… Vrijdag is een soloavontuur. Als speler probeer je Robinson door het spel heen te leiden. Hij zal zonder te sterven van twee piraten moeten winnen om het eiland uiteindelijk te kunnen verlaten. De stapel gevechtskaarten stelt zijn vaardigheden voor. Aan het begin van het spel is Robinson nog niet zo handig. In verhouding is Robinson wel erg gezond en hij begint dan ook met veel levens. Je hebt twee manieren om Robinson te helpen: Je kunt de gevaren van het eiland bestrijden en zo extra gevechtskaarten krijgen om Robinsons kansen te verbeteren. Of je verliest bewust van sommige gevaren en betaalt daarvoor met Robinsons levenspunten om ongewenste gevechtskaarten uit het spel te verwijderen. Tijdens het spel verbeter je dankzij beide mogelijkheden de kwaliteit en de kwantiteit van je gevechtskaarten en helpt daarmee Robinson, die met zijn nieuw verworven vaardigheden en wijsheid ook van grotere gevaren kan winnen. Het leven op het eiland is echter energieverslindend en daarom moet Robinson steeds verouderingskaarten aan zijn stapel gevechtskaarten toevoegen. Deze kaarten zijn vaak erg vervelend, dus houd hier rekening mee bij het maken van je plannen. Het is dus aan jou: gebruik Robinsons levenspunten slim en kies de juiste gevaren om Robinson sterk en gezond te houden voor het eindgevecht tegen beide piraten. Vrijdag kan op verschillende moeilijkheidsgradaties gespeeld worden. Lukt het je uiteindelijk in moeilijkheidsgraad 4 om het spel te verslaan?

Meer informatie
Artikelcode 999-VRI01
Gewicht 0.2800
Merk 999 Games
Afmetingen 13 x 13 x 4 cm
Auteur Friedemann Friese
EAN Code 8717249195481
Jaar van Uitgifte 2012
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Omdat het hier om een solitair spel gaat en juist het puzzelelement het belangrijkste is, zou het niet juist zijn om hier specifieke tactische aanwijzingen te geven. Daarnaast is elk spel zodanig anders dat je tactiek volkomen van de situatie en jouw aandrang om risico te nemen afhangt. Wel kunnen we aangeven dat het verstandig is om geen overhaaste beslissingen te nemen. Weeg je kansen goed af voordat je iets doet. Je zult er versteld van staan hoeveel mogelijkheden je hebt en hoe verschillend die allemaal uitwerken. Veel succes en vooral plezier!

Videos

 • Recent Searches
 • 999-CAR24N 11
 • Lage landen 22
 • Weerwolven van wakkerdam uitleg 141
 • zeevaarders uitbreiding set 4
 • Popular Searches
 • cacao bordspel 62
 • catan 55
 • Unusual suspects fan 999 games 6
 • carcassonne 7