Wink - Kaartspel

Waardering:
100% of 100
€ 15,99
Normale prijs  
nieuw
Op voorraad!
Nu besteld, overmorgen bezorgd
Ontvang 160 overwinningspunten

Overzicht

Spionnen undercover tijdens carnaval! Een groot verkleedfeest barst van de geheimagenten. Elke agent op tafel is de handlanger van een van de spelers. Als je aan de beurt bent, wijs je met je pion een handlanger aan. Daarna kijk je goed om je heen. De speler van die handlanger moet namelijk naar jou knipogen. Als jullie contact maken, winnen zowel jij als de andere speler punten. Maar pas op… Als je tijdens het knipogen wordt betrapt, ben je af!
Vanaf 8 jaar
4 - 8 spelers
+/- 30 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Undercover actie… met een knipoog!


Een groot carnavalsfeest blijkt de ideale dekmantel voor een undercover operatie. Alle aanwezigen zijn geheimagenten, die dienst doen als handlangers van de spelers. Alleen jij weet welke handlangerkaarten op tafel bij jou horen. De kaarten die je zelf in handen hebt, komen namelijk overeen met een aantal van deze handlangerkaarten. Maar bij wie horen alle andere handlangers?

Bij Wink moet je achterhalen wie welke kaarten heeft. Dit doe je door tijdens je beurt een pion op een handlangerkaart op tafel te plaatsen. De speler van die handlangerkaart knipoogt naar jou. Als je dankzij de knipoog weet van wie de handlanger is, scoren jij en de betreffende speler een punt. Maar als de overige spelers de knipoog zien, grijpen ze in.

Wink is een hilarisch partyspel met grappig artwork. Het spel is makkelijk te leren en leidt snel tot de meest rare situaties. Ideaal voor elk feest!

Inhoud:
  • 8 pionnen
  • 8 spionnenkaarten
  • 32 inlichtingendienstkaarten
  • 2 x 36 agentenkaarten
  • De spelregels

Meer informatie
Artikelcode999-WNK01
Gewicht0.2700
Merk999 Games
Afmetingen13,2 x 13,2 x 4,0 cm
AuteurFriedhelm Krahwinkel
EAN Code8720289471965
Jaar van Uitgifte2022