Wizard - Kaartspel

Waardering:
97% of 100
€ 11,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Ontvang 120 overwinningspunten

Overzicht

Betoverend kaartspel. Voorspel hoeveel slagen je gaat halen. Heb je het goed, dan krijg je bonuspunten. Zo niet, dan gaan er punten van je score af. Naarmate het spel vordert, stijgt de spanning, want je krijgt elke ronde een kaart meer! Wie scoort de meeste punten?
Vanaf 10 jaar
3 - 6 spelers
+/- 45 min
Strategie

Geluk

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.
Tactische tips
Houd goed rekening met de troefkleur. Een hoge kaart in een andere kleur is zeker niet gegarandeerd een slag.

Als je laat aan de beurt bent om jouw aantal slagen te voorspellen, kun je veel informatie halen uit de voorspellingen van de andere spelers.

Gebruik je tovenaars en narren vooral in noodgevallen. Omdat je bij het spelen van deze kaarten de gevraagde kleur niet hoeft te volgen, kun je vervelende situaties tijdelijk omzeilen.

Over het spel

Fascinerend kaartspel voor jong en oud!

In dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer. Je probeert steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt, niet meer en niet minder. Is je voorspelling correct, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Heb je het niet goed, dan krijg je 10 minpunten voor elke slag die je van je voorspelling af zit. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint.

Het spel bevat naast 52 kaarten in 4 kleuren, 4 tovenaars en 4 narren. Tovenaars winnen gegarandeerd een slag, narren verliezen een slag. Verder bepaalt de bovenste kaart van de gedekte stapel de troef in de betreffende ronde. Zo blijft het spel steeds weer verrassend.

Wizard is al ruim 20 jaar lang één van de best verkopende kaartspellen in Duitsland, er worden zelfs Wereldkampioenschappen in georganiseerd. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij iedereen!

Wizard scoreblok


Inhoud:
  • 60 karakterkaarten
  • 1 scoreblok
  • De spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-WIZ01
Gewicht0.1700
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2 cm
AuteurKen Fisher
EAN Code8717249194088
Jaar van Uitgifte2011
Nominaties en prijzen