Spel op maat

Spel op maat

Verras je collega’s, klanten of relaties met een spel op maat!

Met een spel op maat creëer je een bijzonder cadeau met blijvende waarde. Een leuk spel levert een gezellige ervaring op en iedere keer dat het spel op tafel komt, koppelen uw relaties de gezelligheid en geste weer aan uw bedrijf.

Bij 999 Games  zijn er bekende topspellen zoals Catan, Carcassonne en Halli Galli waar uw logo op kan. Sommige spellen kunnen geheel in uw huisstijl worden uitgevoerd en voor de perfecte beleving van uw bedrijf of branche kan ook een volledig nieuw spel worden ontwikkeld. Voor een offerte opmaat kunt u hier contact opnemen.

De voordelen

Een spel op maat creëert vele unieke voordelen; 

1)      Een exclusief product voor uw relaties, collega’s en/of klanten;
2)      U kunt op creatieve wijze uw merk neerzetten;
3)      Blijvende waarde voor uw relatie en voor u want iedere keer dat het gespeeld wordt komt uw boodschap weer naar voren;
4)      U kunt de sterke kenmerken van uw bedrijf benadrukken in een spel dat volledig op maat is ontworpen.

999 Games biedt drie verschillende mogelijkheden om een spel op maat te maken. Allereerst kan er op een bestaand spel uw logo worden geplaatst.  Per spel
zijn er verschillende mogelijkheden en oplagen waarmee gewerkt kan worden. Een stapje verder en we bouwen een spel helemaal om naar uw huisstijl. Het mooiste en grootste project is een spel dat vanuit het niets wordt uitgedacht, helemaal in lijn met uw bedrijf, missie en kernwaarden.  

 

Optie 1:

Uw logo op een bekend spel

Uw logo op een modern spel dat mensen graag keer op keer spelen? Bekende topspellen waarmee een uitstekende indruk wordt achtergelaten zijn onder meer;

  • SET
  • Carcassonne
  • Catan
  • 30 Seconds

 

       

   

 

Hoe werkt het?

Een logo op een spel zetten is eenvoudig te realiseren, toch zijn er wat zaken die aandacht behoeven. Bijvoorbeeld, een eigen oplage drukken met logo duurt al gauw 10 weken nadat alle files zijn gemaakt en goedgekeurd (bij productie buiten Europa langer). Voor details over kosten, oplagen en het plaatsen van uw logo kunt u altijd contact opnemen. Wilt u direct een voorbeeld? Stuur dan uw logo mee en uw favoriete spel, dan kunnen we meteen laten zien hoe uw logo staat op het spel.

Optie 2:

Uw huisstijl in het hele spel

Veel van onze bekende spellen kunnen ook in uw huisstijl worden gemaakt. Soms hebben we leuke, toegankelijke spellen die prima bij uw bedrijf passen om een spel nog passender te maken. Zo bevat het spel Burgers Zoo (gebaseerd op Dierentuin Bordspel) een kleine variant die past in de filosofie van dierentuin Burgers Zoo. In overleg worden de filesvan de doos, het speelbord, de kaarten en andere onderdelen aangepast aan uw wensen. Zo maken we samen een spel dat uw relatie ervaart als een uniek cadeau dat vele uren speelplezier oplevert.

Origineel:

                       

Spel op maat:

Hoe werkt het?

Een spel omzetten naar huisstijl heeft veel mogelijkheden maar vraagt wel wat tijd en overleg. Naast 8 weken voor productie is er ook ongeveer 4 weken nodig voor het op maat maken van het artwork. Om een kleine variant of uitbreiding toe te voegen is er ook extra tijd nodig en natuurlijk het samen spelen en testen van uw eigen uitbreiding.

Optie 3: 

Uw bedrijf in spelvorm

Spellen helpen mensen om dingen inzichtelijk te krijgen. Of het nu gaat om een moeilijk bedrijfsproces, een cultuurverandering of kennisoverdracht, spellen maken lastige zaken leuk. Mensen kunnen spelenderwijs inzicht krijgen in uitdagende problematiek. Om dat optimaal te doen kan 999 Games samen met u een spel op maat van A tot Z ontwerpen. Het spelverloop, de grafische vormgeving en de regels, alles staat in het teken van uw bedrijf en de boodschap die u wilt meegeven.

Voor Gazelle is er een spel op maat gemaakt ter ere van de opening van het nieuwe hoofdkantoor en zijn alle dealers verblijd met een exemplaar van het spel. Alle kernwaarden die Gazelle ziet in fietsen (zowel het product als de beleving) en in hun bedrijf komen terug in het spel. Denk aan: gezelligheid, voor iedereen en geschikt voor alles (weersomstandigheden, activiteiten).

   

Voor de brancheorganisatie FHI is een spel gemaakt dat uitleg geeft over wat bedrijven in de automatiseringbranche nu eigenlijk doen. Samen met de leden (bedrijven) van FHI zijn de KPI’s (kritische prestatie indicatoren) van de branche bepaald, is de kern van de bedrijfsprocessen vastgesteld en is er uiteindelijk spel gekomen waarin dat allemaal tot uiting komt. Bovendien is het spel gebruikt als marketingtool waarbij bezoekers van de vakbeurs het spel konden verdienen door alle deelnemend bedrijven te bezoeken. Om vervolgens thuis tijdens het spelen de bedrijven nogmaals tegen te komen. 

Zoals uit deze twee voorbeelden al blijkt, bij een spel dat geheel op maat wordt ontworpen kan het mes aan vele kanten snijden. Uitleg van uw bedrijf (proces en/of product, normen en waarden), samenwerking met klanten (welke mogelijk het spel sponsoren en een rol spelen in het spel), leuke acties voor consumenten en meer. 

Hoe werkt het?

Een spel op maat ontwerpen kost veel tijd. Het gehele proces neemt ongeveer een jaar in beslag. Dan heeft u wel een uniek spel dat geheel voldoet aan al uw wensen. Maar ook een spel op maat begint bij start. 

  • Recente Zoekopdrachten
  • de boze wolf 999 games 4
  • camel up kaartspel 3
  • kolonisten van catan spelregels pdf 88
  • kaartspel 1