Mini-blog: de 5 leukste spellen voor carnaval!

5 minuten

Alaaf! Dit weekend is het weer zo ver: carnaval! Daarom hebben wij 5 spellen op een rijtje gezet die ideaal zijn om tijdens carnaval te spelen.

Cards vs Gravity

Voor iedereen met een vaste hand! Leg of hang steeds een kaart aan de stapel op een fles. Hoe meer kaarten er van de fles vallen, hoe meer strafpunten je krijgt. De kaarten zijn waterdicht, dus een ideaal spel om bijvoorbeeld mee te nemen naar de kroeg!

Wink

Spionnen undercover tijdens carnaval! Wie heeft welke spionnen als handlangers? Wijs een handlangerkaart aan en kijk wie naar je knipoogt. Maar pas op! Als iemand door heeft dat je knipoogt, ben je af! Wink is een hilarisch partyspel, helemaal in carnaval thema!

Stapelgekke Speed Cups

Vrolijk actiespel voor het hele gezin! Zet zo snel mogelijk 5 gekleurde bekers op of naast elkaar zoals de kaart aangeeft. De speler die als eerste de bekers in de juiste volgorde heeft gestapeld, luidt de bel en wint de kaart. Simpele spelregels, waardoor het snel te leren is!

Halli Galli

Super snel reactiespel! Sla op de bel zodra er 5 dezelfde vruchten te zien zijn. Maar pas op dat je niet te vroeg slaat! Iedereen die tot 5 kan tellen, kan meedoen. Zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten!

Ontmasker de Weerwolven

Ideaal voor grote groepen! De burgers proberen de weerwolven te ontmaskeren. Wie is wie? De spanning stijgt als de weerwolven 's nachts op jacht gaan..