Mini blog: De 5 leukste spellen voor oudejaarsavond

5 minuten | Geschreven door Melvin van der Stoop

Het aftellen is bijna begonnen! Samen met je vrienden of familie knallend 2024 in! Wij tellen alvast af met 5 spellen die ervoor zullen zorgen dat jullie spetterend het nieuwe jaar in gaan. Of je nu houdt van behendigheid, mysterie of strategie!

Cards vs Gravity

Cards vs Gravity is niet slechts een behendigheidsspel; het is wellicht een van onze meest veelzijdige partyspellen ooit! Geschikt voor alle leeftijden, van je zesjarige nichtje tot je 80-jarige oma, zodat de hele familie kan deelnemen aan het plezier! Dit spel is niet alleen geschikt voor diverse leeftijdsgroepen, maar kan ook op allerlei verschillende soorten flessen worden gespeeld. Dus als de kurk al van de champagnefles is en de glazen zijn gevuld, kun je de fles gewoon op tafel laten staan! Of je nu de zwaartekracht verslaat of je medespelers, Cards vs Gravity zorgt hoe dan ook voor een avond vol hilariteit!

30 Seconds®

Een échte klassieker! En voor een goede reden! Speel in teams en laat één teamlid binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden je vooruit mag op het bord. Dit bekende partyspel brengt iedereen samen voor een gezellige, hilarische spel en belooft momenten waar je nog veel in 2024 over na zal praten! Met vrienden en familie is 30 Seconds dé garantie voor een avond vol gelach en een fanatieke teamspirit! 100% lachen, gieren, brullen!

Ontmasker de Weerwolven

Het ultieme partyspel voor groepen op zoek naar spanning en mysterie! Onder leiding van een spelleider krijgt elke speler een rol toegewezen, variërend van gewone burgers tot sluwe weerwolven en speciale karakters zoals de jager of de waarzegster. De nacht brengt geheimzinnigheid met zich mee wanneer de weerwolven op jacht gaan. Overdag doen de burgers hun uiterste best om de wolven te ontmaskeren door elkaar vragen te stellen, bondgenootschappen te smeden en de juiste persoon aan te wijzen! Durf jij in de spannende wereld van Ontmasker De Weerwolven te stappen als de klok op 12 uur slaat?

Sounds Fishy

Het nieuwe hilarische partyspel dat je pokerface tot het uiterste test! Met drie verschillende rollen worden vragen voorgelezen terwijl de spelers proberen de rode vissen te ontmaskeren en de echte blauwe vis te vinden. Elke ronde wordt een nieuwe speler de rader, wat zorgt voor voortdurende variatie. Met 200 unieke vragen belooft dit spel urenlang vermaak voor zowel kleine als grote gezelschappen!

Pick a Pen: Tuinen

Het perfecte spel voor liefhebbers van Keer op Keer! Rol met potloden in plaats van dobbelstenen in dit innovatieve spel van het "Roll & Write"-genre. Rol de potloden, kies strategisch, kleur tuinen in met één kleur of juist met een palet van vijf en vergeet niet de bonuspunten mee te pakken! Met Pick a Pen: Tuinen beleef je een uitdagende, kleurrijke oudejaarsavond vol creativiteit en competitie. Met drie verschillende moeilijkheidsniveaus is Pick a Pen: Tuinen geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers!

Welk spel gaan jullie spelen op de laatste dag van 2023? Wat je ook besluit, wij wensen jullie een oudejaarsavond vol vreugde, gelach, onvergetelijke momenten en bovenal veel speelplezier toe! Tot in het volgende jaar!

Over de schrijver

Yo, Melvin hier! Sinds juni 2023 vervul ik de rol van marketingassistent, waarbij mijn focus ligt op diverse PR-gerelateerde taken. Ik ben helemaal in mijn element als het gaat om alles wat met spellen te maken heeft, zowel analoog als digitaal. Mijn liefde voor spellen begon al op jonge leeftijd en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Ik kan daarnaast eindeloos praten over alles fantasy en sci-fi, van spellen tot series en films!