Carcassonne: Stille Zuidzee - Bordspel

Waardering:
100% of 100
€ 24,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Tropische, zelfstandige variant op Carcassonne. Bouw vlonders en eilanden, en verzamel goederen als schelpen en bananen. Schepen vervangen de gebruikelijke puntentellingen. Carcassonner
Vanaf 8 jaar
2 - 5 spelers
+/- 30 min
Geluk

Planning

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

Over het spel

Opzichzelfstaande versie van het bekende legspel Carcassonne. Je bouwt vlonders, eilanden, markten en zeevlakten af en zet eilandbewoners in om goederen als schelpen, vis en bananen te ontvangen. Door deze producten aan handelsschepen te leveren, ontvang je punten. Verder zorgen vissersboten voor vroege tellingen van zeevlakten.

In Carcassonne Stille Zuidzee zijn tussentijdse puntentellingen op een scorespoor verleden tijd. Bij het afbouwen van een project ontvang je nu goederen, die je in bepaalde combinaties aan een schip moet leveren. Deze schipfiches zijn aan het einde van het spel punten waard.

Verder zijn de spelregels vrijwel gelijk aan die van het basisspel. Een ervaren Carcassonne-speler hoeft uitsluitend de kleine verschillen door te nemen.

Carcassonne Stille Zuidzee geeft een volledig nieuwe dimensie aan het spel en biedt uren speelplezier voor beginnende en gevorderde Carcassonne-spelers!

Meer informatie
Artikelcode999-CAR29
Gewicht0.7600
Merk999 Games
Afmetingen27,5 x 19 x 6 cm
AuteurKlaus-Jürgen Wrede
EAN Code8717249197898
Jaar van Uitgifte2013