Cocotaki - Niet meer leverbaar

Vanaf 5 jaar
2 - 10 spelers
+/- 15 min
12,3 x 9,7 x 2 cm
Geluk:
3 sterren
Interactie:
4 sterren
Reactie:
4 sterren
Funfactor:
4 sterren

Het spel

Hilarisch kaartspel, waarin je zo min mogelijk fouten moet maken. Maar dat is nog niet zo eenvoudig.

Bij het spelen van een kaart moet je het bijbehorende dierengeluid maken. Maar als je een rode kaart speelt, mag je niets zeggen. En bij een rode haan moet je opeens weer 'Cocotaki!' zeggen. Uiteraard leidt dit tot enorme chaos.

Is het spel voor jou te eenvoudig? Geen probleem. De spelregels bevatten een paar varianten, die het spel iets complexer en daardoor nog nog leuker maken! Raak jij als eerste jouw kaarten kwijt?

Cocotaki is door de eenvoudige spelregels en het grappige spelverloop een ideaal kaartspel voor op feestjes en partijen.


Tactische speeltip(s)

De speler die zich het beste kan concentreren en de verschillende spelregels zonder nadenken kan volgen, heeft een goede kans om te winnen. Is jouw geheugen niet zo goed? Speel dan altijd eerst de kaarten uit je hand waar geen speciale regels voor zijn of die waarvan je ze wel zeker weet. Als iemand anders zo'n moeilijkere kaart speelt, weet jij meteen weer wat je ook alweer moest doen of zeggen. Ben jij juist goed in het onthouden van die regeltjes? Probeer het dan zo lastig mogelijk te maken voor de rest. Die raken dan in verwarring, terwijl jij dan juist in je element bent.

  • Recente Zoekopdrachten
  • amazone carcassonne 1
  • In de ban van de ring, de zoektocht 29
  • Le Havre: Le Grand Hameau 4
  • Stenen Tijdperk Bordspel 11