De Kolonisten van Catan: De Val van Rome

€ 35,00
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

De spelers zijn elk leider van een volk, dat het Romeinse Rijk binnentrekt en loert op het goud van Rome. Zij beschikken over snelle ruiters en machtige krijgers, die maar een wens hebben: nieuwe grondgebieden veroveren en Romeinse steden plunderen! De R
Vanaf 10 jaar
3 - 4 spelers
+/- 75 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

De spelers zijn elk leider van een volk, dat het Romeinse Rijk binnentrekt en loert op het goud van Rome. Zij beschikken over snelle ruiters en machtige krijgers, die maar een wens hebben: nieuwe grondgebieden veroveren en Romeinse steden plunderen! De Romeinen zijn weliswaar verzwakt, maar toch is de opgave voor de spelers niet eenvoudig.
Er zijn veel volken onderweg met hetzelfde doel. Wie rukt het snelste op? Wie kan zijn krachten voor een beslissende slag bundelen? En wie slaagt erin, om de meeste steden te plunderen? De weg naar de overwinning is niet eenvoudig. Vraag je niet teveel van je soldaten? Is het tijd om te stoppen met plunderen en je eigen rijk te stichten? Of mislukt je veroveringstocht en raakt je macht in de vergetelheid? Wie zal erin slagen, een waardig opvolger van Rome te worden? In 500 na Chr. is het enorme Romeinse Rijk over de top van haar macht. Door dure grensoorlogen en corrupte keizers is het niet meer zo machtig als het ooit was. Het strekt zich nog altijd uit van Schotland tot diep in de Sahara, en van het Iberische schiereiland tot de Zwarte Zee en het Perzische Rijk. Maar nu houdt Rome zijn adem in: vanuit de steppen in Azië rukken wilde horden op. Ze drijven vele volken voor zich uit, die de Rijn en de Donau zijn overgestoken op zoek naar nieuwe woongebieden.

Meer informatie
Artikelcode999-KOL17
Gewicht1.4500
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 7,2 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249192152
Jaar van Uitgifte2006