Fantasy Warriors; De Draken komen ! - Kaartspel

€ 9,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Met "De Draken komen!" - de eerste uitbreidingsset voor Fantasy Warriors - kun je de machtsstrijd voor altijd in je voordeel beslissen. Verpletter je opponenten en breek door hun verdedigingslinies, maar pas op: misschien kennen zij ook een aantal van deze gemene creaturen. Het basisspel Fantasy Warriors is nodig om te spelen. Met de uitbreiding "De Draken komen" is Fantasy Warriors te spelen met 2 tot 6 spelers!
Vanaf 8 jaar
2 - 6 spelers
+/- 30 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Draken! Vuurspuwende, vernietigende draken zijn de ergste nachtmerries van dwergen, elfen en mensen. Als naties om de controle strijden en eeuwenoude vijanden bloederige vetes uitvechten, strijken de draken neer. Met "De Draken komen!" - de eerste uitbreidingsset voor Fantasy Warriors - kun je de machtsstrijd voor altijd in je voordeel beslissen. Verpletter je opponenten en breek door hun verdedigingslinies, maar pas op: misschien kennen zij ook een aantal van deze gemene creaturen.

Het basisspel Fantasy Warriors is nodig om te spelen. Met de uitbreiding "De Draken komen" is Fantasy Warriors te spelen met 2 tot 6 spelers!

Inhoud:
  • 55 speelkaarten
  • De spelregelsMeer informatie
ArtikelcodePHA-NL.FAN02
Gewicht0.2400
MerkPhalanx Games
Afmetingen16,5 x 16,5 x 4,5 cm
AuteurAlan R. Moon & Richard Borg
EAN Code8717249190806
Jaar van Uitgifte2014