Nieuws

 1. Catan Big Game: ben jij er bij?

  De vakantie zit er zo goed als op, de reisspellen zijn weer ingepakt en de scholen zijn bijna allemaal begonnen. Nu alweer toe aan een gezellige spellenmiddag? Kom 24 september naar het Erasmus Sport Center in Rotterdam en help mee het wereldrecord Catan spelen te verbreken. 1 Pot Catan met maar liefst 1100 man!

  Lees meer »
 2. Testers gezocht: 4 Seasons en Red 7!

  Onze nieuwste spellen staan in het teken van cijfers met 4 Seasons en Red 7! Beide zijn vlotte kaartspellen en ideaal voor als je nog op vakantie gaat. Wij zijn weer op zoek naar 3 testers per spel. Is 4 Seasons of Red 7 iets voor jou?

  Lees meer »
 3. 999 Games bij Speeldag NL

  Zet zondag 17 september vast in de agenda, dan vindt de 9e editie van Speeldag NL weer plaats! Dit spellenfestijn in Hoorn wordt doorgaans bezocht door duizenden kinderen en hun (groot)ouders. Met minstens 50 attracties en speelactiviteiten is dit gegarandeerd een heerlijk dagje uit voor het hele gezin in de Hoornse binnenstad. 999 Games demonstreert hun nieuwste spellen en is ook te vinden in de grote Speelgoed van het Jaar-stand.

  Lees meer »
 4. Winnaars Tester gezocht: Pungi

  Wij feliciteren Linda van Westerlaak, Esmeralda de Keyzer en Tim Nagels met hun deelname aan 999 Games’ Tester gezocht. Pungi komt vandaag nog jullie kant op en wij wensen jullie allen veel plezier met spelen en testen.

  Lees meer »
 5. EXIT: De Escaperoom voor in je huiskamer!

  Met vrienden een Escaperoom bezoeken is hét uitje van dit moment. Opgesloten zitten en samenwerken om op tijd te ontsnappen garandeert een spannende en unieke groepservaring.
  999 Games presenteert 3 verschillende doosjes met daarin elk een unieke Escaperoom. Of je nu in de huiskamer bent of buiten in een weiland. Deze Escaperooms speel je altijd en overal.

  Lees meer »
 6. Slangenvangers gezocht voor Pungi!

  Wij zijn weer op zoek naar testers. Nu voor ons gloednieuwe kaartspel Pungi. Ben jij een fervent speler, kritisch en schrijf je graag? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Lees meer »
 7. Project Gipf is terug van weggeweest


  Project Gipf is een reeks abstracte spellen van de Belgische spelontwerper Kris Burm. Burm staat bekend om zijn voorliefde voor abstracte tweepersoonsspellen. Zijn meest bekende spellen zijn onderdeel van Project Gipf, een samenhangend geheel van 7 spellen, waarvoor Burn diverse prijzen en nominaties ontving. Gipf is het eerste en centrale spel uit de reeks. Hierna volgden Tzaar, Yinsh, Zertz, Dvonn, Pünct en Lyngk. 999 Games blaast deze prachtige spellen nieuw leven in onder de naam Huch & Friends. Het zijn niet alleen kunstwerken om te zien, de spelregels bevatten ook verschillende varianten om de moeilijkheidsgraad te verhogen voor extra veel speelplezier met z’n tweeën. Dat alle 7 spellen uit de serie met elkaar te combineren zijn, maakt Project Gipf uniek in zijn soort.

  Lees meer »
 8. Nieuw record: 999 Games 7x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

  Spellenfanaat en directeur Michael Bruinsma is uitermate enthousiast over dit nieuwe record voor zijn bedrijf 999 Games. “Zeer aangenaam verrast komt niet in de buurt van het gevoel dat mij overviel bij het vernemen van het goede nieuws dat ons bedrijf 999 Games maar liefst 7 nominaties voor Speelgoed van het Jaar is toegekend. Een nog nooit vertoonde 7-klapper! Bovendien zijn we in bijna elke categorie vertegenwoordigd. In één woord: geweldig!”

  Lees meer »
 9. 999 Games presenteert: Trefl

  999 Games presenteert een nieuwe lijn prachtige puzzels en accessoires onder de naam Trefl.

  Lees meer »
 10. Winnaars testers gezocht: Leo moet naar de kapper

  999 Games feliciteert:

  Joren de Ridder
  Danny Groenen
  Stefanie Wittevrongel

  als winnaars van Leo moet naar de kapper! Het spel komt vandaag nog jullie kant op.

  Veel speelplezier met Leo en succes met het testen van dit gezellige spel.

  Ook een nieuw spel testen voor 999 Games? Houd onze Facebookpagina, website of nieuwsbrief goed in de gaten en wie weet verwelkomen wij je binnenkort in het test-panel van 999 Games.

  Lees meer »
 • Recente Zoekopdrachten
 • lost cities expeditiekoorts 1
 • Magic labyrint 2
 • v 12
 • wie is de mol junior 14