Nieuws

 1. De leukste en handigste spellen voor op vakantie!

  Het is bijna meivakantie en de zomervakantie komt ook steeds dichterbij. Iedereen kijkt daar naar uit en dat snappen wij zeker. Dan heb je namelijk weer meer tijd om spelletjes te spelen!

  Lees meer »
 2. International Tabletop Day 2018

  Eens per jaar, wanneer de eerste bloemen uit hun winterslaap beginnen te ontwaken, brengt International Tabletopday ons terug naar de tafel om ons eraan te herinneren waarom we spelen en om iedereen te bedanken die elke worp van de dobbelstenen opwindend maakt. 

  Lees meer »
 3. Reviewers Jatten gezocht

  Deze week zijn wij opzoek naar reviewers voor Jatten!

  Lees meer »
 4. Winnaars escape room-waardebonnen

  Afgelopen weken maakte je kans op 1 van de 8 waardebonnen voor een escape room door middel van een winactie in het blog "escape rooms voor in je huiskamer".

  Lees meer »
 5. Schitterend weer om je spellen mee naar buiten te nemen!

  De zon laat zich langzamerhand weer vaker en langer zien. Dat betekent minder binnen zitten en vaker naar buiten. Hoewel de meeste spellen binnen gespeeld worden, kunnen er ook genoeg spellen mee naar buiten. Op een heerlijke lentedag in de buitenlucht een gezellig spel spelen, is wat ons betreft de ideale combinatie!

  Lees meer »
 6. Ducosim mei-editie 2018

  De Nederlandse spellenvereniging Ducosim organiseert op 19 mei weer zijn eigen spellenbeurs in de AFASzaal van De Flint in Amersfoort!

  Lees meer »
 7. Zomerspel 2018

  Op 26 en 27 mei opent Zomerspel zijn stadspoorten voor het publiek.

  Lees meer »
 8. Belgisch Kampioenschap Saboteur 2018

  Tijdens Zomerspel 2018 wordt voor de derde keer het BK Saboteur gehouden.

  Lees meer »
 9. Belgisch Kampioenschap Dominion 2018

  Voor de allereerste keer wordt tijdens Zomerspel 2018 het BK Dominion gehouden. De beste speler mag zich een jaar lang de beste Dominion-speler van België noemen.

  Lees meer »
 10. 999 Games-cadeaukaart verkrijgbaar!

  Heb je een kennis, vriend of familielid die jarig is of iets anders te vieren heeft? En die helemaal gek is van spellen? Wat heeft hij al? Wat vindt hij leuk? Het is niet altijd gemakkelijk om te bedenken met welk nieuw spel je zo’n spellenfan blij kunt maken. 999 Games introduceert hiervoor een nieuw initiatief: de 999 Games-cadeaukaart.

  Lees meer »