Nieuws

 1. Laatste herinnering: zondag Outlet Sale!


  Aankomend weekend is het weer zover: de Outlet Sale!

  Lees meer »
 2. Interview met Daan Kreek

  Het nieuwste partyspel van 999 Games is geboren. En mooi op tijd voor de feestdagen, want ‘Picture Party’ is bijzonder geschikt voor feestjes en partijen. Zeker met familie.

  Lees meer »
 3. 999 Games Open toernooien 2017-2018

  In 2016 introduceerde wij het 999 Games Open toernooi, dat uit een reeks kleine toernooien bestaat. Deelnemers kunnen het hele jaar punten verzamelen door spellen van 999 Games in toernooiverband te spelen. De te spelen spellen verschillen per periode. In deze maanden mogen spellenverengingen, winkels en cafés zoveel toernooien organiseren als ze willen. De spelers die daaraan meedoen, verdienen daar punten mee. Deze tellen voor de ranking die wij online bijhouden. De top 8 van de ranking en 4 door 999 Games uitgenodigde spelers spelen de finale op het Spellenspektakel in Eindhoven. 

  Ook een 999 Games Open organiseren? Klik hier voor meer informatie.

  Lees meer »
 4. Finale 999 Open; de winnaar van 2017 is bekend!


  Afgelopen weekend vond de grande finale plaats van de 999 Open-toernooien en wel op Het Spellenspektakel in Eindhoven, het spellenfeestje van het jaar. 

  Lees meer »
 5. De consument heeft gestemd en de winnaars zijn bekend!

  Eric Bouwman heeft in het Safari Restaurant van Burgers’ Zoo in Arnhem de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. De uitslag is gebaseerd op de stemmen die door de consument zijn gegeven.

  Lees meer »
 6. Spellenspektakel 2017 - alles op een rijtje

  Aankomend weekend is het eindelijk weer zover: het Spellenspektakel in Eindhoven! Je hebt nog tot en met vrijdag 10 november de kans om je tickets met voorverkoopkorting te kopen.

  Lees meer »
 7. 2 spelauteurs aanwezig op het Spellenspektakel!

  Leuk nieuws! Dit weekend zullen er op het Spellenspektakel in ieder geval 2 auteurs aanwezig zijn om hun spellen te demonstreren en te signeren. Het gaat om kersverse spellen van 999 Games: het partyspel ‘Picture Party’ en het kaartspel ‘Capo della Mafia’. We zijn extra trots omdat beide spellen door Nederlanders ontworpen zijn.

  Lees meer »
 8. Afsluiting 999 Games Open-toernooien 2017

  Afgelopen jaar hebben heel veel bordspelliefhebbers aan de door ons gelanceerde 999 Games Open-toernooien meegedaan.

  Lees meer »
 9. De testers zijn gevonden!


  We zochten testers voor de Pocket Escape Room en wij hebben deze inmiddels gevonden!

  Lees meer »
 10. Spellenspektakel en 999 Games delen 5000 spellen uit!


  Dit jaar krijg je bij aankomst van het Spellenspektakel wederom een goed gevulde tas met onder andere het Spellenspektakel magazine, leuke goodies en een compleet spel van 999 Games!

  Lees meer »
 • Recent Searches
 • dierentuinspel bordspel 60
 • Catan het druk 26
 • kakkerlakken salade spel 13
 • Het Magische Labyrint spelregel 2