Aankondiging: Squid Game

Wie overleeft Squid Game? Deze spannende partygame is gebaseerd op de gelijknamige Netflix-serie. Met jouw persoonlijke team moet je het opnemen tegen de teams van je tegenspelers. Door bluf, geluk maar ook keiharde tactieken moet je zes kaartspellen gebaseerd op de dodelijke spellen uit de serie overleven. Wie aan het einde nog overeind staat, wint Squid Game!

Je bent verzeild geraakt in Squid Game. Je hebt een team van medestanders gevonden dat bereid is elkaar te steunen. Maar ook je tegenspelers hebben ieder hun eigen team. En de concurrentie is moordend…

In deze spannende partygame zijn de zes beruchte “kinderspelletjes” van de Netflix-serie vertaald naar kaartspellen. Deze kaartspellen draaien om bluf, push your luck en tactiek. Leid je team door de zes spellen, waarbij je moet proberen om zoveel mogelijk teamleden in leven te houden. De teamleden die een spel overleven gaan door naar het volgende spel. Overleef met minstens één teamlid tot het einde aan toe om Squid Game te winnen.

Dit zijn de spellen:

Red Light Green Light - In dit spel moet je jouw teamleden naar de overkant van het speelbord laten lopen. Het cijfer op de kaart die je per beurt speelt, geeft aan hoeveel stappen je teamleden mogen nemen. Draai daarna een kaart van de gevreesde pop om. Als die kaart hetzelfde cijfer laat zien, wordt jouw voorste teamlid uitgeschakeld.

Dalgona – Verdeel je teamleden over vier verschillende tegels met elk een eigen symbool. Draai dan kaarten om. Als je een kaart omdraait met een van de symbolen op de tegels, mag je een teamlid op die tegel een stap verder op de tegel zetten of misschien zelfs van de tegel redden. Draai je een kaart om met het woord “CRACK!”? Dan wordt een van je teamleden uitgeschakeld.

Tug of War – Op het bord worden drie verschillende touwtrekwedstrijden gespeeld. Verdeel zo strategisch mogelijk je teamleden over het bord. De winnende partij per wedstrijd overleeft deze ronde. De teamleden van de verliezende partij worden uitgeschakeld. Maar hier is de twist: iedere speler zet om beurten een teamlid en teamleden van verschillende teams mogen in dezelfde partij worden gezet. Hoe werk jij met je tegenspelers samen?

Marbles – Maak koppels tussen alle overgebleven teamleden in het spel. Per koppel wordt met knikkers een van twee spelletjes gespeeld: “even” of “oneven” raden of een knikker zo dicht mogelijk tegen een muur aan gooien. Winnende teamleden mogen door. Verliezende teamleden worden uitgeschakeld.

Glass Bridge – Speel kaarten om je teamleden over de glazen brug te verplaatsen. Kies je verkeerd, dan valt je teamlid door het glas en wordt het geëlimineerd. Speel de 0-kaart om teamleden van een tegenspeler zonder mededogen vooruit te duwen.

Squid Game – Ren, blokkeer, duw of steek desnoods teamleden van je tegenspelers neer om koste wat het kost het einde van het Squid Game-veld te bereiken. Want nu spant het erom. Wie overleeft Squid Game?

Squid Game is een razend spannende partygame, waarmee je de zenuwslopende ervaring van de Netflix-serie nu veilig en wel thuis kunt beleven. Bondgenootschappen sluiten, elkaar aftroeven en in de rug steken, het kan allemaal. Squid Game staat bol van de interactie en staat garant voor een dodelijk hilarische spelbeleving.

Het packshot van het bordspel Squid Game van 999 Games