De geheimzinnige vallende ster(ren)!

Vannacht om 3.30 is de meteorenzwerm de Perseïden te zien. Dit houdt in dat er een hele hoop vallende sterren te zien zijn. Er wordt gezegd dat rond het hoogtepunt er 72 vallende sterren per uur te zien zijn, meer dan 1 per minuut dus. Wij zeggen, allemaal naar buiten!

Dus zit je nu bij een kampvuur (en heb je hopelijk vakantie) en is het nog geen 3 uur ’s nachts? Misschien is het dan tijd voor een spelletje om de tijd te doden en niet in slaap te vallen voordat je straks alles mist!

Is het nog licht en wil je in de stemming komen? Speel dan De Geheimzinnige Vallende Ster, een leuk spel waar je moet proberen zoveel mogelijk stokjes aan de ster te hangen en ze niet te laten vallen. Probeer zo als allereerste al je stokjes kwijt te raken. Maar trillen je handen iets te hard, dan zijn alle gevallen stokjes voor jou!

Ideaal voor bij het kampvuur of in het pikkedonker zijn natuurlijk De Weerwolven van Wakkerdam of Nosferatu. De nieuwe editie De Weerwolven van Wakkerdam Het Pact, die vorige week in de winkels is gekomen, zit vol met alles wat je maar nodig hebt om dit spel zelfs met 47 spelers te spelen! In Nosferatu kun je in plaats van een weerwolf een vampier zijn. In dit rollenspel nemen Renfield en de vampier het op tegen de vampierenjagers. Maar wie is wie en wat zijn hun verborgen agenda’s?

En tot slot, zit je nou in een krap stoeltje in een grasveld te wachten, wat natuurlijk niet goed is voor je nek. Dan heeft 999 Games ook daar een oplossing voor! Onze heerlijke zitzak. Deze ligt zo lekker dat de collega’s van 999 Games er op kantoor soms zelf ook niet meer uitkomen!

Kortom een nacht vol spanning, spellen en sterren! Wij zitten er klaar voor!