Een nieuwe Clever-challenge

Dit voorjaar verschijnen er nieuwe scoreblokken voor zowel Clever als Dobbel zo Clever. Deze nieuwe uitdagingen zijn een absolute must voor alle fans!

Voor de doorgewinterde dobbelaar die de scoreformulieren van Clever en Dobbel zo Clever inmiddels kan dromen, zijn er eindelijk nieuwe scoreblokken. Een nieuwe manier om je favoriete spellen te spelen. Kleine wijzigingen in de lay-out bieden tal van nieuwe mogelijkheden om die topscore te halen. De scoreblokken hebben verder precies dezelfde spelregels als de normale versies, maar de bonussen en voorwaarden zijn anders.

Maak je klaar om de dobbelsensaties opnieuw te herontdekken!

Over (Dobbel zo) Clever

De dobbelsensatie Clever en het vervolg Dobbel zo Clever zijn twee razend populaire tactische Roll & Write-spellen. Werp de dobbelstenen en vul het resultaat van één van je dobbelstenen in de bijbehorende kleurencategorie in. Elke kleur levert op een andere manier punten op. De andere spelers mogen echter kiezen uit de dobbelstenen die je niet hebt gekozen. De specifieke spelregels voor alle kleuren en beschikbare bonussen zorgen dat dit spel altijd tot het einde spannend blijft.

scoreblokken van clever challenge
speelmateriaal van clever