Evenementen

 1. Ben Verschooris: winnaar BK Saboteur

  Tijdens de spellenbeurs Zomerspel afgelopen weekend in België werd voor de tweede keer het Belgisch Kampioenschap Saboteur gehouden. Wat het evenement extra leuk maakte was dat de bedenker van het spel: Frederic Moyersoen ditkeer bij het evenement aanwezig was. Na een spannende finale bleek Ben Verschooris de duidelijke winnaar. Voor de rest van de top 4 werden er uiteindelijk tiebreakers bijgehaald.

  Lees meer »
 2. Update Catan Big Game: meer dan de helft van de kaarten verkocht.

  De kaartverkoop van het Catan Big Game evenement gaat hard. Al meer dan de helft van de kaarten zijn inmiddels verkocht. Wil jij deze te gekke groepservaring niet missen? Zorg dan dat je er snel bij bent en help mee het wereldrecord Catan spelen te verbreken!

  Lees meer »
 3. 999 Games Open-Toernooien 2017

  In 2016 introduceerde wij het 999 Games Open toernooi, dat uit een reeks kleine toernooien bestaat. Deelnemers kunnen het hele jaar punten verzamelen door spellen van 999 Games in toernooiverband te spelen. De te spelen spellen verschillen per periode.
  In deze maanden mogen spellenverengingen, winkels en cafés zoveel toernooien organiseren als ze willen. De spelers die daaraan meedoen, verdienen daar punten mee. Deze tellen voor de ranking die wij online bijhouden. De top 8 van de ranking en 4 door 999 Games uitgenodigde spelers spelen de finale op het Spellenspektakel in Eindhoven. 

   

  Ook een 999 Games Open organiseren? Klik hier voor meer informatie.

  Periode: Mei / Juni
  Spel: Potion Explosion / Boonanza

  Lees meer »
 4. Selma Dorrestein eerste vrouwelijke Nederlands Kampioen Catan!

  Zondag 21 mei werd in Veldhoven gestreden om de titel Nederlands Kampioen Catan.

  Lees meer »
 5. Bestel nu het Outlet Sale-pakket!

  De voorjaars-outlet sale zit er op en het was weer een feestje!

  Lees meer »
 6. Belgisch Kampioenschap Agricola

  Voor de allereerste keer wordt tijdens Zomerspel 2017 het BK Agricola gehouden.

  Lees meer »
 7. Belgisch Kampioenschap Saboteur 2017

  Tijdens Zomerspel 2017 wordt voor de tweede keer het BK Saboteur gehouden.

  Lees meer »
 8. Middeleeuwen is het thema van Zomerspel 2017

  Vorig jaar stond het Wilde Westen centraal bij dit evenement. Alle cowboyhoeden & indianenpluimen zijn inmiddels veilig opgeborgen. Tijd voor helmen, harnassen, zwaarden en schilden. Het thema van Zomerspel 2017 is bekend. Ze gaan terug naar de mystieke middeleeuwen.

  Ridders en prinsessen, koningen en heksen, je vindt ze allemaal op Zomerspel 2017. In een verborgenhoek sluimert zelfs een draak. Te midden van een prachtig decor blijven spellen centraal staan.

  Op Zomerspel speel je authentieke gezelschapsspelen, met elkaar, rond de tafel. In de familiezone worden spellen vanaf 6 jaar voorzien van speluitleg om plezier voor de hele familie te garanderen. Ontdek de expertzone, waar tal van spelen klaar staan met speluitleg. Hier zetten ze in op de meest actuele bordspellen.

  Op deze dag kunnen families en fanaten meespelen met onder andere Potion Explosion, Great Western Trail, First Class en Het Orakel van Delphi.

  De officiële Belgische Kampioenschappen Saboteur en Agricola vinden op dit evenement plaats. Heb je zin in een gezellige middag? Speel dan mee. 

  Datum: 
  17 en 18 juni 2017

  Locatie:
  Gemeentehallen, Kloosterstraat 26, Merelbeke, België

  Tijd:
  beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur

  Toegang:
  5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen per dag

  Meer informatie: 
  www.zomerspel.be 

  Lees meer »
 9. 999 Games Open: op naar de volgende ronde met Potion Explosion en Boonanza!

  In 2016 introduceerde wij het 999 Games Open toernooi, dat uit een reeks kleine toernooien bestaat.

  Lees meer »
 10. Help mee om het wereldrecord Catan te verbreken!

  Wat is de Catan Big Game?

  De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel. In de Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven. En met grote groepen bedoelen we heel grote groepen!

  Nadat in 2013 het wereldrecord in de Verenigde Staten is gevestigd met 922 deelnemers is dit record in 2015 op de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, in het Duitse Essen, verbroken. Er deden daar maar liefst 1040 deelnemers mee.
  Dan is het in 2017 de beurt aan de Benelux. Wij nemen graag deze uitdaging aan. Doe jij ook mee aan deze te gekke groepservaring?

  Op 24 september wagen wij een poging het huidige record te verbreken. Het evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center op de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. Deelnemers kunnen een ticket kopen via de webshop.
  De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil

  Iedere deelnemer ontvangt een gratis goodiebag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!

  Waar? Erasmus Sport Center, Oudlaan 50, Rotterdam
  Wanneer? Zondag 24 september 2017
  Kosten? € 2,50 inclusief gratis goodiebag

   

  Koop jouw ticket

   

  De Big Game gaat om 14:00 uur van start en zal 2-3 uur in beslag nemen. Iedereen is welkom, dus mobiliseer je studentenvereniging, bel je jeugdvrienden op of maak er een originele date van en doe mee! Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom, dus garantie voor een gezellig familie-uitje.

  Spelregels 

  Om je als deelnemer optimaal voor dit evenement te kunnen voorbereiden, is het handig als iedereen op de hoogte is van de spelregels. Deze kun je hier vinden.

   

   

  Toegangsbewijs

  Het bestelnummer is jouw toegangsbewijs. Dit nummer staat op de bevestigingsmail en factuur die worden verstuurd zodra tickets voor het evenement zijn gekocht. Bij binnenkomst wordt dit nummer gecontroleerd. Bij aanschaf van meerdere tickets op één bestelnummer vragen wij om de gehele groep vóór binnenkomst te verzamelen. Op deze manier kan iedereen van die groep tegelijk inchecken. Dit doen we vanwege het feit dat het niet mogelijk is om met hetzelfde bestelnummer een tweede keer binnen te komen.

  Lees meer »
 • Recente Zoekopdrachten
 • kolonisten van catan kaartspel 2
 • 2 2
 • Love letters losse kaart kopen 2
 • Stenen Tijdperk Bordspel 12