Algemeen

 1. Klaus Teuber, auteur Catan, overleden

  De familie Teuber maakt, met veel verdriet en een zwaar hart, bekend dat hun geliefde echtgenoot en vader op 1 april 2023 op 70-jarige leeftijd is overleden, na een kort en ernstig ziekbed. Namens het team van 999 Games wensen wij de Teuber- en Catan-familie veel sterkte toe.

  Lees meer »
 2. Verslag: BK Catan 2023

  Belgisch Kampioenschap Catan - Dag 2 van het weekend der Belgische Kampioenschappen.

  Lees meer »
 3. Verslag: BK Carcassonne 2023

  Belgisch Kampioenschap Carcassonne 2023: Carcassonne heeft een nieuwe koning… en zijn naam is Karl.

  Lees meer »
 4. Aankondiging: De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou

   

  In dit coöperatieve spel neem je het als dwerg, krijger, tovenaar of wachter van het vuur op tegen de eeuwige kou, die als een magische deken over Andor ligt. Onderweg beleef je veel spannende avonturen.

  Lees meer »
 5. Aankondiging: Tapestry Uitbreiding: Fantasie & Toekomst

  Maak je Tapestry-collectie helemaal compleet met Fantasie en Toekomst, de derde uitbreiding op Tapestry. Die introduceert kaarten met betoveringen en andere fantastische eigenschappen, waardoor het spel weer een heel andere dimensie krijgt.

  Lees meer »
 6. Aankondiging: Pick-a-Pen (serie)

   

  De Pick-a-Pen-serie is een nieuwe generatie innovatieve “Roll & Write”-spellen, waarin werkelijk met potloden wordt gerold. Dit zorgt ervoor dat met hetzelfde speelmateriaal veel verschillende spelmechanismen mogelijk worden gemaakt. Maar in elk spel staat het inkleuren van velden centraal. De spellen zijn in samenwerking met de auteur Reiner Knizia door 999 Games in eigen beheer ontwikkeld en uitgebracht.

  Lees meer »
 7. Aankondiging: Similo: Wilde Dieren

  Vind samen het juiste dier! In deze editie van Similo moet je gezamenlijk uit 12 kaarten het juiste wilde dier vinden. Per beurt geeft de spelleider een hint met een nieuwe kaart. Kan het dier dat je moet verwijderen vliegen? Of zoogdieren? Alleen als je de hints snapt, kun je Similo winnen.

  Lees meer »
 8. Aankondiging: Evergreen

  Bouw op een nieuwe planeet je eigen ecosysteem met bomen, struiken en meren. Kies elke beurt een kaart en voer de acties erop uit. Die variëren van bomen planten en laten groeien tot het aanleggen van meren. Elke keer dat je een actie uitvoert, wordt die sterker, zodat je deze een volgende keer vaker mag uitvoeren. De driedimensionale speelstukken geven niet alleen een prachtig beeld van je planeet, maar bepalen ook welke bomen zon vangen en zo punten scoren!

  Lees meer »
 9. Aankondiging: The Great Split

  In dit fascinerende spel verzamel je onder meer goud, edelstenen en schilderijen. Elke beurt verdeel je je kaarten in 2 groepen en geef je die aan je buurman. Die kiest welke helft hij wil houden en welke hij aan je teruggeeft. Jij doet ondertussen hetzelfde met de kaarten die jij van je buurman ontvangt. Wat je houdt en terugkrijgt, stop je in je verzameling. Die leveren op verschillende momenten tijdens het spel punten op. Creëer jij de meest waardevolle verzameling?

  Lees meer »
 10. Aankondiging: Pocket Escape Room: In Wonderland

  Beleef de ervaring van een escape room in de vorm van een compact kaartspel! In deze editie van Pocket Escape Room moet je uit de magische wereld van Wonderland ontsnappen. Los de puzzels op en ontrafel het verhaal van Alice in Wonderland.

  Lees meer »
Pagina