Algemeen

 1. Aankondiging: Pocket Escape Room: In Wonderland

  Beleef de ervaring van een escape room in de vorm van een compact kaartspel! In deze editie van Pocket Escape Room moet je uit de magische wereld van Wonderland ontsnappen. Los de puzzels op en ontrafel het verhaal van Alice in Wonderland.

  Lees meer »
 2. Aankondiging: Halli Galli Twist

  In dit snelle reactiespel moet je op de bel slaan zodra 5 dezelfde kleuren of 5 dezelfde symbolen op tafel liggen. Omdat de symbolen in verschillende kleuren zijn afgebeeld, is dat lastiger dan je denkt.

  Lees meer »
 3. Aankondiging: Wolven

  Trek wolven aan in dit strategische spel en zorg ervoor dat je de grootste, meest dominante roedel vormt. Claim gebieden, neem eenzame wolven in je midden op en jaag op prooi. Maar pas op dat je niet te roekeloos uitbreidt op terrein waar je rivalen ronddwalen. Die zouden wolven uit je roedel kunnen weglokken!

  Lees meer »
 4. NK Carcassonne 2023

  Op zondag 19 maart 2023 organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Carcassonne op Zuiderspel. Dit is je kans om te laten zien wie de beste Carcassonne speler is!

  Lees meer »
 5. Aankondiging: Wingspan Nesting Box

  In deze praktische opbergdoos kun je al het speelmateriaal van Wingspan en alle uitbreidingen ervan overzichtelijk opruimen. Zo kun je bij de volgende speelgelegenheid nog sneller beginnen en blijft je speelmateriaal mooi.

  Lees meer »
 6. Aankondiging: Brood & Bier

  Brouw bier en bak brood in dit strategische spel voor twee spelers! Iedere speler heeft een eigen dorp, maar gebruikt een gezamenlijk oogstveld. Door je dorp slim te verbeteren vergroot je je bier- en broodproductie. Maar pas op, waar je het minst van produceert bepaalt of je wint. Elke kaart die je speelt kan op verschillende manieren worden gebruikt. Volop tactische keuzes dus!

  Lees meer »
 7. Spellenreviewers, laat je horen en maak kans op een spellenpakket!

  UPDATE: DEZE ACTIE IS GESLOTEN, de winnaar is geworden Sophia Roos. Maar we vinden het natuurlijk nog steeds leuk als je reviews achterlaat op onze website :)

  Heb jij één of meerdere van onze spellen die in 2022 zijn uitgekomen gespeeld? En heb je lekker wat vrije tijd rond de feestdagen? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw mening!

  Lees meer »
 8. Outlet Sale een groot succes!

  Op 26 en 27 november hielden wij wederom onze tweejaarlijkse Outlet Sale. En het was een groot succes! Vanuit het hele land kwamen spellenliefhebbers om mooie koopjes te scoren, nieuwe spellen te ontdekken of om verborgen juweeltjes te ontdekken.

  Lees meer »
 9. Aankondiging: De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior

  Grabbel naar voer in een race rond Kakelenburg! Je rijdier heeft de juiste middelen nodig om de andere spelers voor te blijven. Met suikerbieten schiet je vooruit, maar van droomkruiden valt je rijdier juist in slaap. Net als bij het originele Kwakzalvers verzamel je steeds meer fiches om zo een goedgevulde grabbelzak te creëren. Dankzij versimpelde regels ideaal voor jongere spelers!

  Lees meer »
 10. Outlet Sale November 2022 - 999 Games - Update

  Op 26 en 27 november organiseert 999 Games weer een outletsale. Schaf extra voordelig de leukste spellen aan voor de feestdagen! Voor het eerst zetten we minimaal 6 pendelbussen en tijdslots in, zodat we de drukte zoveel mogelijk spreiden. Lees hieronder goed alle informatie door en hou onze kanalen in de gaten voor updates! En een goede tip voor als je langskomt: vergeet niet wat grote tassen mee te nemen. 

  Lees meer »
Pagina