Algemeen

 1. Aankondiging: De Magische Markt van Cameloot

  Magische voorwerpen en veel goud! Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het nieuwste kaartspel van 999 games. Binnenkort verschijnt De Magische Markt van Cameloot!

  Lees meer »
 2. Aankondiging: Chronicles of Crime 1900

  Binnenkort verschijnt alweer de derde editie van het bloedstollend spannende detectivespel Chronicles of Crime. In ‘1900’ kruip je in de huid van journalist Victor Lavel en reis je af naar het Parijs van begin 20e eeuw.

  Lees meer »
 3. Aankondiging: Silencio

  In het voorjaar verschijnt Silencio, een coöperatief kaartspel, waarbij iedereen stil moet zijn.

  Lees meer »
 4. Aankondiging: EXIT Het Betoverde Bos

  Binnenkort verschijnt er een nieuwe variant in de populaire coöperatieve escape room-spellenreeks, namelijk EXIT Het Betoverde Bos.

  Lees meer »
 5. Aankondiging: Coyote

  Hou je van een potje bluffen? Binnenkort verschijnt Coyote, het supereenvoudige kaartspel waarbij je met de nodige bluf je tegenspelers uitdaagt.

  Lees meer »
 6. Terugblik 2020

  2020 is voor ons allemaal een bewogen jaar geweest en wij vonden het dan ook heel mooi en hartverwarmend om te zien dat veel mensen dit jaar steun en plezier aan onze spellen hebben gehad. Iedereen bedankt voor een geweldig jaar boordevol speelplezier. Een korte terugblik voordat we vooruit gaan kijken.

  Lees meer »
 7. Aankondiging: 20 Second Showdown

  20 seconden op de klok. Tijd voor een showdown in 2021! Volgend jaar verschijnt 20 Second Showdown, een vliegensvlug spel voor 5 tot 20 spelers.

  Lees meer »
 8. Aankondiging: Spookslot

  Ben jij niet vies van een beetje spanning en sensatie? Hou dan het binnenkort te verschijnen Spookslot in de gaten.

  Lees meer »
 9. Aankondiging: Bonfire

   

  Bonfire is een afwisselend en uitdagend bordspel, waarin planning en flexibiliteit worden gevraagd. Dit uitdagende spel verschijnt voorjaar 2021.

  Lees meer »
 10. Aankondiging: Chili Dice

  Pittig dobbelspel waar jij graag je handen aan wilt branden. Bij dit dobbelspel probeer je met zo min mogelijk worpen zoveel mogelijk punten te scoren. Ben jij de pittigste speler en lukt het jou om de hete adem van je tegenspelers te weerstaan?

  Lees meer »
Pagina