Algemeen

 1. Gert Versteeg wordt Nederlands kampioen Carcassonne

  Op 24 april vond tijdens de bordspelbeurs Zuiderspel in Veldhoven het NK Carcassonne plaats. Na een dag vol intense potjes Carcassonne kwam een nieuwe Nederlands kampioen naar voren: Gert Versteeg! 999 Games sprak kort met hem na de prijsuitreiking.

  Lees meer »
 2. Aankondiging: Lost Cities Roll & Write

  Lost Cities is terug als roll & write! Kies de juiste dobbelstenen om zo slim mogelijk je expedities te voltooien. Elke expeditie bestaat uit een kolom, waarbij je per vakje getallen invult. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je scoort. Bruggen die je als eerste oversteekt, geven extra punten. Ook kun je punten scoren door bewust geen dobbelstenen te kiezen. Wie het meest efficiënt scoort, wint!

  Lees meer »
 3. Zuiderspel 2022 is groot succes

   

  Op 23 en 24 april vond in Veldhoven de grootste voorjaarsspellenbeurs van de Benelux plaats. Na een jaar afwezigheid wegens de lockdown was Zuiderspel een groot succes. Mede-organisator Stef Noordermeer kijkt dan ook tevreden terug.

  Lees meer »
 4. Outlet Sale - 29 mei 2022

   

   


  Op zondag 29 mei wordt in het magazijn van 999 Games de outlet sale georganiseerd. 

  Lees meer »
 5. Topvoetballer Vivianne Miedema recenseert Zinga

  Vivianne Miedema is naast profvoetbalster ook een groot spellenliefhebber. Ze is daarom benoemd tot officiële ambassadeur van 999 Games. Zodoende mocht Vivianne als een van de eersten ons nieuwe dobbelspel Zinga uitproberen! 

  Lees meer »
 6. Aankondiging: EXIT - De Eenzame Vuurtoren

  Ontrafel de geheimen van de Eenzame Vuurtoren! Los de puzzels op om het licht van de vuurtoren weer paraat te krijgen, voordat er ongelukken gebeuren. Deze editie van Exit heeft vier legpuzzels. Elke puzzel geeft eigen hints en raadsels die je op weg helpen om de codes te breken. Hoe snel weet jij deze keer te ontsnappen?

  Lees meer »
 7. Aankondiging: EXIT - Duistere Schaduwen boven Midden-Aarde "In de Ban van de Ring"

  Ontrafel mysteries en neem het op tegen Sauron in Exit: Duistere Schaduwen boven Midden-Aarde! Dit deel van de Exit-serie is gebaseerd op In de Ban van de Ring van H.R.R. Tolkien. Vertrouwde Exit-elementen zoals de decodeerschijf zijn gecombineerd met een van de beste fantasyverhalen aller tijden. Weet jij Gandalfs opdrachten te voltooien en Frodo te helpen?

  Lees meer »
 8. Aankondiging: 999 Games Outlet Sale - Mei 2022

   
  999 games Outlet Sale op 29 mei
  Lees meer »
 9. Aankondiging: Mille Fiori

  In Mille Fiori ben je een glasblazer in de middeleeuwen. Door middel van kaarten  je investeren in werkplaatsen, handelsroutes verbeteren en huizen kopen.  Per beurt kies je een kaart, waarna je de overige kaarten aan de speler naast je doorgeeft. Dankzij de doorzichtige ruitfiches verandert het speelbord gaandeweg in een prachtig kunstwerk.

  Lees meer »
 10. Aankondiging: Boonanza - Het Dobbelspel

  Rol voor bonen in deze dobbelversie van het bekende kaartspel Boonanza! Hoe meer opdrachten je op je oogstkaart kunt afstrepen, hoe meer dukaten je scoort. Maar pas op… je tegenspelers mogen met jouw worp direct zelf ook opdrachten binnenhalen. Ook als je niet aan de beurt bent, moet je voortdurend opletten. Wie de meeste dukaten verzamelt, wint!

  Lees meer »
Pagina