Algemeen

 1. Alle informatie over de Catan Big Game

  Aan alle deelnemers van de Catan Big Game. In dit bericht vind je alle belangrijke informatie omtrent de Catan Big Game.

  Lees meer »
 2. Catan Big Game uitverkocht


  Aanstaande zondag is het zo ver: 999 Games doet een wereldrecordpoging Catan spelen, en wel met 1100+ man tegelijk. 
  Het oude record staat op 1040 spelers en de kaarten zijn inmiddels uitverkocht dus het ziet er goed uit. Iedereen die in het bezit is van kaarten voor dit spektakel kan deze week een mail verwachten met alle benodigde informatie. Indien er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn kan er contact worden opgenomen met de klantenservice via www.999games.nl/klantenservice.

  Namens heel 999 Games wensen wij iedereen heel veel plezier en succes tijdens dit unieke evenement. Zet ‘m op!

  Lees meer »
 3. Nederlands Kampioenschap Saboteur 2017


  Tijdens
  de Goudse Spellendag wordt voor de tweede keer het NK Saboteur gehouden. De twee beste Nederlanders plaatsen zich voor het wereldkampioenschap Saboteur in Riga (Letland), dat op 25 november 2017 plaatsvindt.

  Lees meer »
 4. Geef LEO een nieuw kapsel!

  LEO moet nodig naar de kapper, maar hij is weer eens te laat. Geef jij LEO een nieuw kapsel?

  Lees meer »
 5. NK Agricola 2017

  Alle boeren en boerinnen opgelet! Nederlands eerste kampioenschap Agricola vindt plaats op 23 september 2017.

  Lees meer »
 6. Stem op Speelgoed van het Jaar 2017!


  Zoals je waarschijnlijk al eerder voorbij hebt zien komen is 999 Games 7x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Vanaf vandaag kan er gestemd worden!

  Lees meer »
 7. Nieuwe periode aangebroken voor de 999 Open toernooien


  In 2016 introduceerde wij het 999 Games Open toernooi, dat uit een reeks kleine toernooien bestaat. Deelnemers kunnen het hele jaar punten verzamelen door spellen van 999 Games in toernooiverband te spelen. De te spelen spellen verschillen per periode. Iedere 2 maanden staan er 2 nieuwe spellen centraal en het is weer tijd voor de volgende ronde! Heel september en oktober staan de 999 Open toernooien in het teken van de families Agricola en Saboteur..
   

  Lees meer »
 8. Voorverkoop Spellenspektakel van start


  11 en 12 november wordt er weer plaatsgemaakt voor het Spellenspektakel, waar alle bord- en kaartspellenfans zich kunnen wanen in een wereld van speelplezier. Het is alweer de 24ste editie en zoals gewoonlijk pakken wij het groots uit in het beursgebouw in Eindhoven.

  Lees meer »
 9. Belgisch Kampioenschap Catan 2017


  De FBJS/BFVS kondigt het Belgisch Kampioenschap Catan 2017 aan in samenwerking met 999 Games. Tijdens het toernooi wordt, net als op het Europees Kampioenschap, alleen met het basisspel van Catan gespeeld.

  Lees meer »
 10. Catan Big Game: ben jij er bij?

  De vakantie zit er zo goed als op, de reisspellen zijn weer ingepakt en de scholen zijn bijna allemaal begonnen. Nu alweer toe aan een gezellige spellenmiddag? Kom 24 september naar het Erasmus Sport Center in Rotterdam en help mee het wereldrecord Catan spelen te verbreken. 1 Pot Catan met maar liefst 1100 man!

  Lees meer »
 • Recent Searches
 • colonisten van katan 37
 • Bonje in de stal 999-BON02 14
 • bigbox kolonisten van catan 67
 • catan basisspel uitbreiding 2