Algemeen

 1. De Crew wint Gouden Ludo 2020!

   

  De Crew wint Gouden Ludo 2020 voor Beste Familiespel!

  Lees meer »
 2. Aankondiging: Lamaland

  Uitdagende puzzels, slimme tactieken en lama's. Heel. Veel. Lama's. Lamaland is een tegelspel, waarbij je akkers aanlegt, gewassen verbouwt en samen met lokale dorpelingen werkt. Lama's geven punten, maar hoe meer lama's op je akkers komen, des te moeilijker wordt het om verder uit te breiden. Scoor jij de meeste lama-punten?

  Lees meer »
 3. Aankondiging: EXIT De Verloren Tempel

  Binnenkort verwacht: Exit: De Verloren Tempel. Deze editie van Exit speelt zich af in een mysterieuze tempel. Ook deze keer moet je weer uitdagende escape room-raadsels oplossen. Naast een decodeerschijf bevat dit avontuur van Exit ook 4 interactieve legpuzzels. Hoe snel weet jij deze keer te ontsnappen?

  Lees meer »
 4. Aankondiging: Catan: Kosmonauten 5/6

  Speel Catan: Kosmonauten met nog meer spelers met deze uitbreiding voor 5 tot 6 personen. Naast onderdelen voor de extra spelers bevat deze uitbreiding nieuwe spelregels, zoals voor artefacten of vriendschapskaarten voor het Zwervende Volk.

  Lees meer »
 5. Aankondiging: Ga voor 20!

  Binnenkort verwacht: Ga voor 20! Samen tot 20 tellen, hoe moeilijk kan het zijn? Nou, probeer het maar eens als je cijfers moet wisselen. Of een olifant na moet doen. Of een gekke bek moet trekken. Bij elke ronde worden getallen door opdrachten vervangen. Ga je af of ga je voor 20?

  Lees meer »
 6. Aankondiging: Anno 1800

  Ontwikkel je eiland tot het machtigste handelsimperium van de Industriële Revolutie! Investeer in schepen en gebouwen en zet handelsroutes tussen de Oude en de Nieuwe Wereld op. Gebaseerd op de gelijknamige game van Ubisoft.

  Lees meer »
 7. Aankondiging: L.A.M.A.: Het Dobbelspel

  Nieuw: L.A.M.A.: Het Dobbelspel! Deze dobbelvariant van het populaire kaartspel geeft een nieuwe twist aan hoe je van je minpunten afkomt. Rol met de dobbelstenen om je kaarten weg te spelen. Maar pas op… als je niet op tijd uitstapt, gaan alle kaarten naar jou toe!

  Lees meer »
 8. Aankondiging: Carcassonne Jubileum

  Carcassonne bestaat 20 jaar. Om dat te vieren komen we met een speciale jubileum-uitvoering! Deze versie van het basisspel krijgt vele extra’s zoals een verbeterde vormgeving en andere verrassingen.

  Lees meer »
 9. In gesprek met de auteur van Parijs.

  In Parijs: de Lichtstad creëer je jouw eigen versie van de Franse hoofdstad. Dit spel voor twee spelers is sfeervol en zit ingenieus in elkaar. Maar hoe komt een spel als Parijs: de Lichtstad nu eigenlijk tot stand? We gingen in gesprek met José Antonio Abascal, de bedenker van dit legspel.

  Lees meer »
 10. Aankondiging: De Crew - Missie Diepzee

  Opgelet. Er worden durfals gezocht voor nieuwe missies, deze keer in de diepzee! In deze opzichzelfstaande nieuwe editie van het coöperatieve slagenspel De Crew verkennen jullie de diepzee en worden jullie geconfronteerd met meer dan 30 missies vol spanning en uitdaging!

  Lees meer »
Pagina