Outlet Sale November 2022 - 999 Games - Update

Op 26 en 27 november organiseert 999 Games weer een outletsale. Schaf extra voordelig de leukste spellen aan voor de feestdagen! Voor het eerst zetten we minimaal 6 pendelbussen en tijdslots in, zodat we de drukte zoveel mogelijk spreiden. Lees hieronder goed alle informatie door en hou onze kanalen in de gaten voor updates! En een goede tip voor als je langskomt: vergeet niet wat grote tassen mee te nemen.
rode banner met het logo van de outlet sale en de tekst: ''update: laatste tips''

UPDATE: 23-11-2022

Kom jij 26 of 27 november naar onze Outlet Sale? Leuk! Lees hieronder een paar tips voor deze dag.

 

1) Kom je voor de koopjeshoek? Deze bevindt zich vlakbij de kassa's.

2) Wil je je route door ons magazijn alvast uitstippelen? Download hier dan de locatielijst >>

3) Kom je met de auto? Parkeer dan bij het Almeerderstrand en stap hier op de pendelbus naar het magazijn (meer hierover lees je in de update "pendelbussen" hieronder). We hebben minimaal 6 pendelbussen. Kom dus niet met de auto naar ons magazijn, je zult hier worden tegengehouden door verkeersregelaars. 

4) Tijdslots zijn belangrijk. We controleren bij binnenkomst of je een tijdslot hebt. Je hebt dus ook een tijdslot nodig als je niet met de pendelbus komt. Houd een printje of mailbevestiging van de reservering van je tijdslot bij de hand. Je moet deze laten zien bij de pendelbus en bij de ingang van het magazijn.

5) PIN! We hebben in totaal 11 kassa's. We hebben echter maar 2 kassa's waar met cash betaald kan worden. De rij kan hier dus langer zijn. Er kan niet betaald worden met creditcard. 

6) In elk gangpad in het magazijn vind je onze collega’s in rode shirtjes, aan wie je alles over de spellen kunt vragen.

7) Van al dat shoppen en de gezelligheid krijg je natuurlijk ook trek en dorst! Op ons terrein vind je de foodtruck van de Smultantes. Hier scoor je lekker wat te drinken, verschillende soorten tosti’s of andere soorten heerlijke broodjes.

8) Vraag aan je vrienden of je ook nog wat voor hun kunt meenemen of koop alvast leuke cadeautjes in.

9) Wil je ons helpen nog sneller af te rekenen? Leg je spellen dan met de barcode naar boven bij de kassa’s. Wij kunnen ze dan in een nog sneller tempo scannen. En jij kunt sneller naar huis om je nieuwe spellen te spelen!

10) Neem zelf tassen mee! We hebben dit jaar geen grote shopperstassen te koop, in plaats daarvan kun je een grote plastic tas kopen. Maar het is dus ook erg handig als je zelf een grote tas meeneemt om de spellen in te doen. 

11) Bij ons magazijn staan mobiele toiletwagens, je kunt hier dus naar het toilet.

12) Ben je invalide en kom je naar de outlet sale? Neem dan vooraf contact op via marketing@999games.nl

Rode banner met het logo van de outlet sale en de tekst: ''update tijdslots''

UPDATE: 7-11-2022

Vanwege de grote belangstelling voor de vorige outletsale hebben we ervoor gekozen om deze outletsale te werken met tijdslots. Door de tijdslots kunnen we de drukte beter regelen en krijgt iedereen de kans om de leukste aanbiedingen te scoren! De koopjes zullen zondagochtend aangevuld worden, je loopt dus niets mis als je zondag komt. De plekken per tijdslot zijn beperkt, dus wees op tijd! 

Hoe werkt het?

1) Kies hieronder een tijd en schrijf jezelf + maximaal drie anderen in voor het tijdslot. Kies de tijd waarin je verwacht aanwezig te zijn op de aangewezen parkeerplaats (Almeerderstrand). Wees er snel bij, want het aantal plekken per tijdslot is beperkt!

2) Je ontvangt een bevestigingsmail vanuit Google Forms. Bewaar deze goed, want die heb je later nog nodig.

3) Kom op de dag van de outletsale op het aangegeven tijdstip (waarvoor je je hebt ingeschreven) naar de parkeerplaats (Almeerderstrand) en laat je bevestigingsmail zien (mag digitaal) bij één van onze collega's die bij de opstapplaats van de pendelbussen zal controleren. Zie in de update hieronder een afbeelding van zowel de plek van de parkeerplaats als de opstap/uitstap plaats van de bussen.

4) Je wordt vervolgens met de pendelbus naar ons magazijn gebracht, waar de outletsale plaats zal vinden. Indien je met het OV of de fiets komt, laat je de bevestigingsmail zien bij de ingang van de outletsale.

NB: De eindtijd van je tijdslot betekent niet dat je direct het magazijn moet verlaten. Ook als deze verstreken is kan je in alle rust rondlopen in het magazijn, dus neem lekker de tijd. We verwachten alleen wel dat je bij aankomst op tijd bij de pendelbussen bent.

Je kunt je inschrijven voor de volgende tijdslots. Klik op de gewenste tijd en vul het formulier in.

Wil je de drukte vermijden?
Zondagmiddag hebben we nog genoeg plekken over en zijn er nog genoeg geweldige deals beschikbaar!

Zaterdag 26 november Zondag 27 november 09:00 - 09:30 VOL 09:00 - 09:30 VOL 09:30 - 10:00 VOL
09:30 - 10:00 VOL
10:00 - 10:30 VOL 10:00 - 10:30 10:30 - 11:00 VOL 10:30 - 11:00 11:00 - 11:30 VOL 11:00 - 11:30 11:30 - 12:00 VOL 11:30 - 12:00 12:00 - 12:30 VOL 12:00 - 12:30 12:30 - 13:00 VOL 12:30 - 13:00 13:00 - 13:30 13:00 - 13:30 13:30 - 14:00 13:30 - 14:00 14:00 - 14:30 14:00 - 14:30

rode banner met het logo van de outlet sale en de tekst: ''update pendelbussen''

UPDATE: 21-10-2022

De outletsale is dit keer om een belangrijke reden anders dan anders. In plaats van dat bezoekers bij onze locatie kunnen parkeren, hebben we nu een parkeergelegenheid ingericht op Almeerderstrand. Vanaf deze parkeerplaats worden er minimaal 6 pendelbussen ingezet, die je direct bij het 999 Games-kantoor zullen brengen. Er zal parkeerbegeleiding zijn, zodat goed op de auto’s zal worden gelet. Zowel de parkeergelegenheid als de pendelbussen zijn verder gratis.

Zie op deze afbeelding de locatie van de parkeerplaats.

kaart met de uitgetekende route naar de parkeerplaats van de outlet sale

Google Maps locatie van de parkeerplaats.

En zie hieronder de opstap en uitstap plaatsen van de pendelbussen bij ons magazijn.

kaart met de uitgetekende route van de op- en afstap plek van de pendelbussen van de outlet sale

Verder zorgen we in verband met de verwachte drukte voor meer sanitaire voorzieningen bij ons magazijn. Ook zal er een foodtruck aanwezig zijn.

BELANGRIJK: HET IS NIET MOGELIJK OM TE PARKEREN BIJ DE LOCATIE VAN 999 GAMES BV! ER WORDEN VERKEERSREGELAARS INGEZET OM JE TERUG TE LEIDEN NAAR HET ALMEERDERSTRAND!

De weg waaraan ons bedrijf is gevestigd is opengebroken. Dit maakt het in combinatie met de verwachte drukte van de outletsale onmogelijk om grote aantallen auto’s te laten parkeren. Bezoekers die toch met hun auto naar ons terrein komen, zullen worden doorverwezen naar Almeerderstrand.

Hou onze kanalen in de gaten voor updates voor de outletsale!

Houd ons in de gaten voor meer informatie en laat via ons Facebook-evenement weten of jij aanwezig bent! (niet verplicht)