Heb jij één of meerdere van onze spellen gespeeld? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw mening!

Misschien is het wel je lievelingsspel, of misschien viel het je enorm tegen. Hoe dan ook: wij zijn benieuwd naar jouw mening. Door jouw spelervaring op te schrijven kan een ander namelijk makkelijker bepalen welk spel goed bij hem of haar past en welke minder.

En om jullie aan te moedigen om in de pen te klimmen verloten we deze maand weer elke week een fraai spellenpakket onder de nieuw binnen gekomen reviews van die week.

Wat leuk! Maar wat moet er eigenlijk in de review staan?

Kort, lang, in dichtvorm of juist niet: je mag je beoordeling zo gek mogelijk schrijven als je zelf wilt. Wel vragen we je om in je beoordeling zoveel mogelijk bruikbare informatie te geven voor lezers.
Schrijf daarom in ieder geval op:

 • Met hoeveel mensen je het gespeeld hebt.
 • Hoe oud de spelers waren.
 • Of het spel aan je verwachtingen voldeed.

En, heel belangrijk:

 • Aan wie je dit specifieke spel zou aanraden.

Ook vinden we het fijn als je je mening zo goed mogelijk beargumenteerd.

Je kunt een review achterlaten op de productpagina van elk spel op 999games.nl, nadat je bent ingelogd. Of stuur een e-mail naar klantenservice@999games.nl onder vermelding van "review", je naam en de titel van het spel.

Veel succes, we zien jullie beoordelingen graag tegemoet!


Actievoorwaarden

999 Games zal in de actieperiode van 4 tot en met 31 augustus 2020 onder de nieuw binnen gekomen reviews voor spellen uit de huidige catalogus van 999 Games, wekelijks een spellenpakket verloten. Deze actie loopt vier weken waarin dus vier spellenpakketten worden verloot.

 • 999 Games bv is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie gedurende de looptijd van de prijsvraag/winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag/winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat 999 Games bv daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag/winactie, zal door 999 Games bv op haar website op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.
 • Alleen gepubliceerde reviews op de website van 999 Games, www.999games.nl en alle subpagina’s tellen mee voor deze actie.
 • Door deel te nemen aan deze actie geeft u 999 Games het volledige recht om uw review op www.999games.nl of een van de subpagina’s te plaatsen.
 • 999 Games behoudt zich het recht alle binnengekomen reviews zonder opgave van reden te weigeren of te verwijderen.
 • De uitslag van deze wekelijkse loting zal via de website en via Facebook kenbaar gemaakt worden en over de uitslag van de loting kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Door deel te nemen aan deze actie gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van 999 Games.
 • Winnaars krijgen per telefoon, e-mail, Facebookbericht of per post bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, correspondentieadres of telefoonnummer.
 • Winnaars dienen binnen twee weken te reageren, anders vervalt het recht op de gewonnen prijs.
 • Het spellenpakket bestaat gedurende de gehele actie uit de volgende drie spellen: Stay Cool, De Crew en Marco Polo II. De spellen uit het pakket kunnen niet geruild worden voor een geldbedrag of andere spellen.
 • Deelnemers mogen gedurende de actieperiode zoveel mogelijk reviews indienen als ze willen. Na winst van één van de spellenpakketten worden deelnemers echter uitgesloten van alle resterende lotingen in deze betreffende actie.
 • 999 Games b.v. is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag/winactie.