Spellenreviewers, laat je horen!

Heb jij één of meerdere van onze spellen die in 2023 zijn uitgekomen gespeeld? En heb je lekker wat vrije tijd in de voorjaarsvakantie? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw mening in de vorm van een review op onze website!

Deze winactie is gesloten!

Er zijn enorm veel superleuke reviews binnengekomen tijdens onze "reviewers gezocht"-actie. We willen jullie hier allemaal voor bedanken!

De winnaar is geworden: Daan Roovers

Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het spellenpakket!

Ondanks dat de actie is afgelopen, vinden we het natuurlijk nog steeds enorm leuk als je een review op onze website achterlaat.

PS: de winnende review is te vinden op: https://bit.ly/winnende-review

Misschien is het wel je lievelingsspel, of misschien viel het je enorm tegen. Hoe dan ook: wij zijn benieuwd naar jouw mening in de vorm van een review op onze website. Door jouw spelervaring op te schrijven kan een ander namelijk makkelijker bepalen welk spel goed bij hem of haar past en welke minder.

En om jullie aan te moedigen om in de pen te klimmen verloten we een spellenpakket t.w.v. € 250,- onder alle reviews die, voor de deelnemende spellen, op onze website zijn geplaatst tussen 10 en 25 februari 2024. Een lijst van de deelnemende spellen vind je onderaan deze post. Je mag per persoon meerdere reviews schrijven (max. 1 per spel). Sterker nog, je vergroot hiermee je winkansen. Aan het eind van de actie trekken we 1 winnaar uit de hele lijst van reviews.

Wat leuk! Maar wat moet er eigenlijk in de review staan?
Kort, lang, in dichtvorm of juist niet: je mag je beoordeling zo gek mogelijk schrijven als je zelf wilt. Wel vragen we je om in je beoordeling zoveel mogelijk bruikbare informatie te geven voor lezers.
Schrijf daarom in ieder geval op:

 • Met hoeveel mensen je het gespeeld hebt

 • Hoe oud de spelers waren

 • Of het spel aan je verwachtingen voldeed

En, heel belangrijk:

 • Aan wie je dit specifieke spel zou aanraden

Ook vinden we het fijn als je je mening zo goed mogelijk beargumenteerd.

Je kunt een review achterlaten op de productpagina van elk spel op 999games.nl, nadat je bent ingelogd.

Welke spellen zijn er in 2023 uitgekomen (en maken dus deel uit van de actie)?

Actievoorwaarden

 • 999 Games zal na de actieperiode van 10 tm 25 februari 2024 onder de nieuw binnen gekomen reviews voor spellen die in 2023 zijn uitgekomen een spellenpakket t.w.v. € 250,- verloten.

 • 999 Games bv is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie gedurende de looptijd van de prijsvraag/winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag/winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat 999 Games bv daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag/winactie, zal door 999 Games bv op haar website op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.

 • Alleen gepubliceerde reviews op de website van 999 Games, www.999games.nl en alle subpagina’s tellen mee voor deze actie.

 • Door deel te nemen aan deze actie geeft u 999 Games het volledige recht om uw review op www.999games.nl of een van de subpagina’s te plaatsen.

 • 999 Games behoudt zich het recht alle binnengekomen reviews zonder opgave van reden te weigeren of te verwijderen.

 • De uitslag van de loting zal via de website, Facebook, Instagram en de nieuwsbrief kenbaar gemaakt worden en over de uitslag van de loting kan niet worden gecorrespondeerd.

 • Door deel te nemen aan deze actie gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van 999 Games.

 • Winnaars krijgen per telefoon, e-mail, Facebookbericht of per post bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, correspondentieadres of telefoonnummer.

 • Winnaars dienen binnen twee weken te reageren, anders vervalt het recht op de gewonnen prijs.

 • Deelnemers mogen gedurende de actieperiode zoveel mogelijk reviews indienen als ze willen, mits dit voor verschillende spellen is.

 • 999 Games b.v. is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag/winactie.