Spaar nu voor exclusieve producten!

Spaar voor elke aankoop 10 punten per uitgegeven € 1. Lever ze daarna in voor exclusieve mini-uitbreidingen, promo's of korting!

Wat is het spaarprogramma

In ons spaarprogramma kun je overwinningspunten sparen, waarmee je unieke uitbreidingen op spellen en andere merchandise kunt scoren. Om Overwinningspunten te sparen moet je wel eerst een account aanmaken of inloggen. Bij iedere aankoop worden de Overwinningspunten dan automatisch toegevoegd aan je profiel.

Hoe gebruik je je punten?

Het inwisselen van je hardverdiende punten is eenvoudig.

Je kan overwinningspunten inleveren voor exclusieve 999 Games producten, mini-uitbreidingen en promokaarten!

Geen interesse in deze producten? Dan kan je ook voor korting sparen!

Spaar voor exclusieve mini-uitbreidingen

Het verzamelen van de spellen van 999 Games is vanaf nu een spel op zich. Punten waarmee je toffe, unieke extra’s promo’s, uitbreidingen en merchandise kunt scoren. Een mooie opwaardering voor je collectie!

Onderaan vind je alle producten waarvoor je nu kunt sparen. Er komt nog veel meer moois aan, dus zorg dat je het aanbod vaak even bekijkt en goed in de gaten houdt.

Benieuwd hoe je meedoet aan het spaarprogramma?

Loading...

Spaarprogramma

Hoe doe ik mee aan het spaarprogramma?

Als je een account hebt dan doe je automatisch mee. Bekijk snel hoeveel punten je al hebt gespaard in mijn account!

Hoe kan ik punten verzilveren?

Voeg exclusieve producten toe aan je winkelmand op deze pagina of .

Wil je sparen voor korting? Verzilver dan hier je punten voor korting.

Ik heb al een account. Moet ik een nieuw account aanmaken om mee te doen?

Nee, dat is niet nodig. Om te zien hoeveel punten je hebt kan je inloggen in Mijn Account of naar de spaarprogramma pagina gaan als je ingelogd bent. Omdat we op 4 september over zijn gegaan op een nieuw webshopsysteem is het helaas wel vereist om je wachtwoord te resetten.

Worden mijn gespaarde punten overgezet naar het vernieuwde spaarprogramma?

Jazeker. Als je inlogt zie je in je account nog precies het aantal dat in het oude spaarprogramma aan jouw account gekoppeld was.

Waar kan ik de producten bekijken waar ik voor kan sparen?

Die kan je hier bekijken.

Kan ik mijn order retourneren als ik overwinningspunten heb ingeleverd voor korting?

Dat kan zeker! Na het retourneren zullen we je het juiste bedrag terugstorten. Je krijgt dan ook het juiste aantal punten terug in je account.

Kunnen mijn punten verlopen?

Ja, als je 24 maanden geen enkele aankoop hebt gedaan zullen de punten verlopen. Als we besluiten om het spaarprogramma af te sluiten zullen ook de punten en voordelen vervallen. We behouden ook het recht om het lidmaatschap van beloningen van een persoon te beëindigen als we van mening zijn dat je onze algemene voorwaarden (zie hieronder) overtreedt, producten doorverkoopt, het programma exploiteert, buitensporige retourzendingen doet, fraude pleegt, misbruik maakt van privileges, of ongepast gedrag vertoont dat tot doel heeft het beloningsprogramma te manipuleren, of om welke andere reden dan ook die wij noodzakelijk achten op basis van onze enige discretie. Als jouw account door jou of ons wordt beëindigd, of als je je afmeldt voor het beloningsprogramma, verlies je alle ongebruikte beloningen en alle punten die niet zijn ingewisseld.

Ik had al een account. Kan ik hier nog punten voor ontvangen?

Toentertijd heb je al punten gekregen voor het aanmaken van het account. Het is daarom helaas niet mogelijk om je opnieuw punten te geven.

Hoe wordt mijn level in de 999 Games Club bepaald?

Zodra je in Spelliefhebber, Spelfanaat of Bordspellegende bent, blijf je een jaar lang in dit level, te beginnen vanaf de datum waarop je het hebt verdiend. Zorg ervoor dat je blijft deelnemen aan ons programma om je status te behouden (of zelfs naar een hoger level te gaan)!

Hoe werkt de punten multiplier?

Het aantal punten dat je verdient met aankopen wordt vermenigvuldigd met de multiplier die bij jouw level past.

Hoe werken de Extra punten en de Kortingsvoucher?

Dit zijn eenmalige bonussen die je ontvangt bij het toetreden van het bijbehorende level.

Deze zijn maximaal 1 jaar geldig na het verkrijgen van de voucher/code.

Wat houdt "Exclusieve verlotingen" in?

Exclusieve verlotingen zullen gedurende het jaar plaatsvinden voor alle levels vanaf de Spelliefhebber. Dit kunnen bijvoorbeeld spellen of kaarten voor evenementen zijn.

Wat houdt "Exclusieve kortingen" in?

Gedurende het jaar zullen er een aantal keer exclusieve kortingen gegeven worden op spellen die alleen geldig zijn voor levels vanaf de Spelfanaat.

Is het minimale bestelbedrag voor de verwijzingskorting inclusief de korting of exclusief de korting die je daarbij ontvangt?

Dit is inclusief de korting die je ontvangt.

Algemene voorwaarden

Bekijk ze hier
  • Overwinningspunten sparen is alleen maar mogelijk met aankopen via deze webshop.

  • Overwinningspunten verlopen na 24 maanden van inactiviteit. Dit houdt in dat er in 24 maanden geen enkele aankoop is gedaan.

  • Kortingsvouchers die verkregen zijn door middel van het Loyaltyprogramma zijn maximaal 1 jaar na het verkrijgen van de code geldig.

  • Wij hebben ten alle tijde recht om het programma inhoudelijk te wijzigen wanneer wij willen.

  • Gedurende actieperiodes hebben wij het recht om het verzilveren van punten voor korting tijdelijk uit te zetten.