Overwinningspunten

Overwinningspunten

Welkom bij het spaarprogramma van 999games.nl. Hier kun je sparen voor Overwinningspunten waarmee je unieke uitbreidingen op spellen en andere merchandise kunt scoren.

Om Overwinningspunten te sparen moet je wel eerst een account aanmaken of inloggen. Bij iedere aankoop worden de Overwinningspunten dan automatisch toegevoegd aan je profiel.

HET 999 GAMES SPAARPROGRAMMA

Het verzamelen van de spellen van 999 Games is vanaf nu een spel op zich. Want met iedere aankoop via www.999games.nl spaar je nu Overwinningspunten. Punten waarmee je toffe, unieke extra’s promo’s, uitbreidingen en merchandise kunt scoren. Een mooie opwaardering voor je collectie!

Onderaan vind je alle producten waarvoor je nu kunt sparen. Er komt nog veel meer moois aan, dus zorg dat je het aanbod vaak even bekijkt en goed in de gaten houdt.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn simpel

  • Log in op je account op de website van 999 Games of maak er een aan.
  • Voor elke besteedde Euro in onze webshop ontvang je 10 Overwinningspunten
  • Op onze webshop kun je jouw Overwinningspunten verzilveren voor exclusieve producten.
  • De punten worden na jouw aankoop binnen 48 uur toegevoegd aan het account.
    Bij een volgende bestelling kan je ze dan verzilveren (of nog even doorsparen natuurlijk).

Let op: dit geldt niet bij gebruik van kortingscodes of cadeaukaarten! Omdat je met een cadeaukaart geen euro's uitgeeft, worden er ook geen overwinningspunten verrekend. Bij de aanschaf van cadeaukaarten ontvang je uiteraard wel overwinningspunten.

Goed om te weten: Het spaarprogramma is gelanceerd op 22 oktober 2020. Vanaf deze datum spaar je Overwinningspunten bij al je aankopen. Op eerdere bestellingen kun je geen overwinningspunten meer claimen.

 

SPAAR NU VOOR DEZE PRODUCTEN

7974
Kwakzalvers mini-uitbreiding
Met de mini-uitbreiding Wolfgang's Wisselkantoor ligt er een extra tableau in het midden van de tafel waarmee je overwinningspunten kan scoren. Iedere speler legt een tweede druppel in zijn kleur op het eerste veld en kan gedurende het spel bij het verschuiven van de druppel ervoor kiezen om die in de ketel of in het wisselkantoor te verschuiven.
1250 Punten
7991
Wingspan rubberen spelersmat
De spelersborden van Wingspan zijn, net als alle overige spelonderdelen, van de allerhoogste kwaliteit. Toch verkiezen sommige spelers een rubberen speelmat boven het kartonnen bord omdat het makkelijker is de kaarten van deze ondergrond op te pakken. Voor hen is er deze spelersmat van synthetisch rubber.
1500 Punten
8054
999 Games Elastiekjes
Bescherm kleine kaartspellen als LAMA, Valse Motten of Metropolis met deze speciale elastiekjes van 999 Games. De elastiekjes zorgen ervoor dat de deksels van kleine speldoosjes stevig en veilig op hun plaats blijft zitten. Dus geen kaarten meer die door je rugzak slingeren tijdens de vakantie! De elastiekjes zijn gemaakt van rubber en zachte stof, zodat de verpakking van je spel niet wordt beschadigd. Haal ze snel in huis!
100 Punten
7973
Patchwork Automa
Speel de 2-spelersklassieker Patchwork in je eentje met Patchwork: Automa. Neem het op tegen het spel en laat zien dat je een betere lappendeken kunt maken dan een stapel kaarten.
250 Punten
7977
Carcassonne Benelux Speelmat
Met Carcassonne Maps - Benelux speel je Carcassonne in de Benelux. Plaats jouw meeples op wegen, kloosters en op de bekende steden deze drie landen. Deze variant op het populaire legspel geeft nieuwe manieren om punten te scoren.
1250 Punten
7982
De Zoektocht naar El Dorado mini-uitbreiding
Deze mini-uitbreiding voor De Zoektocht naar El dorado bevat drie nieuwe kaarten waarmee je tijdens het spel je deck kunt versterken. Deze kaarten voeg je toe aan de kaarten die naast het marktableau liggen.
250 Punten
7979
Carcassonne Groot-Brittannië Speelmat
Met Carcassonne Maps - Groot Brittannië speel je Carcassonne op de landkaart van het Verenigd Koninkrijk . Plaats jouw meeples op wegen, kloosters en op de bekende Britse steden. Deze variant op het populaire legspel geeft nieuwe manieren om punten te scoren.
1250 Punten
7990
999 Games-mok
De perfecte accessoire voor bij je volgende spellenmiddag. Dé mok voor bordspelers en een must have voor fans van 999 Games. Jouw koffie smaakt nog beter met het 999 Games-logo erop.
1000 Punten
7976
Carcassonne Duitsland Speelmat
Met Carcassonne Maps - Duitsland speel je Carcassonne op de landkaart van Duitsland. Plaats jouw meeples op wegen, kloosters en op de bekende steden van de Duitse landen. Deze variant op het populaire legspel geeft nieuwe manieren om punten te scoren.
1250 Punten
7978
Carcassonne Frankrijk Speelmat
Met Carcassonne Maps - Frankrijk speel je Carcassonne op de landkaart van Frankrijk. Plaats jouw meeples op wegen, kloosters en de bekende Franse steden. Deze variant op het populaire legspel geeft nieuwe manieren om punten te scoren.
1250 Punten
7980
Carcassonne Iberisch Schiereiland Speelmat
Met Carcassonne Maps - Iberisch Schiereiland speel je Carcassonne op de landkaart van Spanje en Portugal. Plaats jouw meeples op wegen, kloosters en op diverse bekende Spaanse en Portugese steden. Deze variant op het populaire legspel geeft nieuwe manieren om punten te scoren.
1250 Punten