Roar! - Bordspel

Waardering:
67% of 100
€ 29,99
Normale prijs  
Uitverkocht
Niet op voorraad

Overzicht

LET OP: Dit spel is alleen nog te spelen tot en met de IOS 13 versie en de Android 10 bestuuringssystemen. Alles wat hierna komt is helaas niet compatible met de Roar-app.

Spannend, hybride bordspel voor het hele gezin. Bestuur een ontsnapt monster met een tablet of smartphone, terwijl scheikundigen er op het speelbord naar op zoek zijn. Geluiden zijn hun enige aanwijzingen! *Tablet niet inbegrepen
Vanaf 7 jaar
2 - 4 spelers
+/- 15 min
Coöperatief

Deductie

Planning

 • Vóór 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
 • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
 • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland en vanaf € 40,00 in België.

Videos

veelgestelde vragen

De app werkt niet op mijn Android!
Ten eerste is het belangrijk dat op jouw Samsung de nieuwste update van Android is geïnstalleerd. Vervolgens is het updaten van de Roar app ook belangrijk. Als deze twee reeds uitgevoerd zijn en het probleem blijft zich voordoen dan is het van belang dat je de app toestemming geeft om de camera te activeren en pop ups toe te staan. Van de zomer heeft Android dit verplicht gemaakt voor een aantal toestellen.
Als je naar Instellingen gaat en daarna naar applicaties->applicatie beheer->Roar->machtigingen->camera dan kan je dit aanzetten. Op deze manier geef je jouw toestel toestemming om de camera te openen voor gebruik. Vergeet ook niet je app geluiden aan te zetten!

Over het spel

Hybrid semi-coöperatief deductiespel voor het hele gezin!

Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem zit verwerkt. Eén van jullie speelt het ontsnapte monster en bedient de tablet. De anderen zijn scheikundigen, die het monster proberen te vangen.

Na elke beurt laat het monster via de tablet verschillende geluiden horen, die met locaties op het speelbord overeenkomen. Op basis daarvan moeten de scheikundigen proberen te bepalen waar het monster zich bevindt. Omdat de geluiden door elkaar lopen en de scheikundigen het niet altijd met elkaar eens zijn, is dat nog niet zo eenvoudig. Zowel het monster als de scheikundigen hebben speciale eigenschappen tot hun beschikking om het zichzelf gemakkelijker en de ander(en) moeilijker te maken.

Elke beurt doet het monster met behulp van het digitale apparaat een aantal stappen, waarna de scheikundigen op het speelbord hetzelfde doen, eventueel begeleid door speciale eigenschappen. Met de tablet of smartphone wordt daarna het speelbord gescand om te controleren of alles volgens de regels is gegaan of het spel is afgelopen. Het monster wint als hij zijn missie op tijd volbrengt. De scheikundigen winnen als ze het monster vangen of verhinderen dat het zijn missie op tijd volbrengt.

De kosteloze applicatie is geschikt voor de meeste ioS- en Android-besturingssystemen De interface van de applicatie is zeer intuïtief. Je raakt er dus snel aan gewend en bent binnen no-time aan het spelen. Het speelbord heeft een eenvoudige en een moeilijke kant, zodat je de moeilijkheidsgraad voor de scheikundigen kunt aanpassen!

*Tablet niet inbegrepen

Inhoud:
 • 1 speelbord
 • 3 monstertegels
 • 4 wetenschapperfiches
 • 3 wetenschappertegels
 • 4 onderzoekstableaus
 • 16 onderzoeksfiches
 • 1 tijdpion
 • de spelregels



Meer informatie
Artikelcode999-ROA01
Gewicht0.9500
Merk999 Games
Afmetingen26 x 26 x 10 cm
AuteurHubert Spala
EAN Code8719214421106
Jaar van Uitgifte2015
Nominaties en prijzen