Stenen Tijdperk: Talisman komt terug!

LET OP: Dit is een bericht uit 2019. Helaas komt Talisman voorlopig niet meer terug. Het volk heeft de spirituele en decoratieve waarde van talismannen ontdekt. De spelers moeten deze verzamelen om nog mooiere hutten te kunnen bouwen. De uitbreiding op het veelbekroonde bordspel Het Stenen Tijdperk is binnenkort weer op voorraad.

Overdag wordt er rond de nederzetting gejaagd en verzameld. Voedsel, hout, leem, steen en goud: alles heeft zijn waarde in de oertijd. Bij de kampvuren worden de belevenissen van die dag uitgebeeld. Een van de jagers heeft als teken van macht de slagtanden van een reusachtige holenbeer om zijn nek hangen, hetgeen tot enige beroering leidt. De anderen willen dat ook wel, en kort daarop beginnen de stamleden versierselen te dragen, die ook al gauw voor andere schaarse zaken geruild worden. Er komen handelaren uit andere nederzettingen en er wordt een handelspost gebouwd. Het zijn spannende tijden!

Deze uitbreiding geeft een nieuwe draai aan het basisspel. Bovendien kan dit prehistorische worker placement-bordspel nu ook met 5 spelers gespeeld worden!

box van het stenen tijdperk talisman
speelsituatie van het stenen tijdperk talisman