Carcassonne: Goudkoorts - Bordspel

Waardering:
100% of 100
€ 24,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Opzichzelfstaande versie van het populaire legspel "Carcassonne". Zet cowboys in op spoorlijnen, prairies en gebergtes, en zoek naar goud. Sfeervolle variant op Carcassonne met alle ingediënten uit het Wilde Westen! Inclusief mini-uitbreiding "De Sheriff".
Vanaf 8 jaar
2 - 5 spelers
+/- 35 min
Geluk

Planning

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

Opzichzelfstaande versie van "Carcassonne"

In deze zelfstandige editie van het populaire legspel "Carcassonne" zet je pioniers in op spoorlijnen, prairies en gebergtes. Ook Indianenkampen ontbreken niet.

Het belangrijkste nieuwe spelmechanisme wordt gevormd door de mijnfiches, die je op bergen legt in de hoop deze later als goud te kunnen vinden. Maar er zijn vele kapers op de kust. Sla je namelijk een kamp op naast een gebergte met mijnfiches, dan mag je deze opeisen, ook al heb je de fiches er niet zelf neergelegd. Scoor in dit spel niet alleen punten voor afgebouwde projecten, maar ook voor gevonden goudklompen. Ben jij de beste goudzoeker?

Carcassonne: Goudkoorts bevat de mini-uitbreiding "De Sheriff": deze brave diender neemt regelmatig illegaal verkregen goudklompen in beslag. Verder kun je extra punten voor kerkhoven scoren.

Carcassonne Goudkoorts brengt het Wilde Westen op een speelse manier tot leven!

Meer informatie
Artikelcode999-CAR34
Gewicht0.7800
Merk999 Games
Afmetingen27,5 x 19 x 6 cm
AuteurKlaus-Jürgen Wrede
Jaar van Uitgifte2015