Polis - Bordspel

€ 19,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

Dynamisch ontwikkelingskaartspel. Veil en koop kaarten in verschillende kleuren, die voordelen bieden op het gebied van economie, cultuur en oorlog. Vernietigde kaarten gaan naar je geschiedenis en leveren punten op. Wie ontwikkelt zijn stad het beste?
Vanaf 12 jaar
3-5 spelers
+/- 45 min
Bluf:

Geluk:

Tacktiek:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Dynamisch ontwikkelingskaartspel In dit uitgebreide kaartspel ontwikkel je je eigen oude Griekse stad. Je veilt en koopt kaarten in verschillende kleuren. Deze geven voordelen op het gebied van economie, persoonlijkheden, cultuur en oorlog. Je kunt je kaarten met geld beschermen, maar geeft dan wel een voordeel op. Door oorlog vernietigde kaarten verdwijnen niet uit het spel, maar gaan naar je geschiedenis. Ze zijn aan het einde van het spel in combinatie met cultuursymbolen punten waard. Polis is een economisch, tactisch en constructief spel, waarin alle onderdelen even belangrijk kunnen zijn, afhankelijk van de gekozen strategie. De relatief korte speelduur en het compacte formaat zorgen ervoor dat je het spel altijd en overal kunt spelen.

Meer informatie
Artikelcode 999-POL01
Gewicht 0.8100
Merk 999 Games
Afmetingen 27,5 x 19 x 6 cm
Auteur Leo Colovini
EAN Code 8719214423766
Jaar van Uitgifte 2017
Evenement n.v.t.
label n.v.t.

Tactische tips

- Richt je op maar een paar kleuren om maximaal voordeel van de verschillende combinaties te genieten. - Bedenk dat Polis een constructief spel is. Met oorlog voeren help je niet alleen jezelf. - Het spel is sneller afgelopen dan je denkt. Zorg ervoor dat je inkomstenmotor snel draait.

Videos