Hoogspanning: De Eerste Vonken - Bordspel

€ 39,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

De Eerste Vonken is speciaal ontwikkeld ter ere van de 10e verjaardag van Hoogspanning. Het verplaatst de bekende spelmechanismen uit Hoogspanning naar het Stenen Tijdperk. De Eerste Vonken is snel en daardoor direct: Het gebeurt nu en iedere beurt, iedere beslissing telt.
Vanaf 12 jaar
2 - 6 spelers
+/- 60 min
Strategie

Geluk

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

De Eerste Vonken is speciaal ontwikkeld ter ere van de 10e verjaardag van Funkenschlag (als Hoogspanning in Nederland uitgebracht). Het verplaatst de bekende spelmechanismen uit Hoogspanning naar het Stenen Tijdperk.
Maar, De Eerste Vonken is sneller en daardoor directer: Het gebeurt nu en iedere beurt, iedere beslissing telt.

Als clanleider ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je clan tijdens het Stenen Tijdperk. Je moet nieuwe jachttechnieken ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen om succesvol naar voedsel te kunnen jagen of om vuur te kunnen maken. Met behulp van deze vaardigheden oogst je genoeg voedsel om je clan te voeden en uit te breiden. Daardoor kun je nieuwe jachtvelden bereiken.

Tijdens het spel sta je steeds voor een veelvoud aan keuzes: welke ontwikkelingskaarten leveren je het meeste voordeel op, wat is het beste moment om je clan op het speelbord uit te breiden en welke jachtgebieden leveren het meeste voedsel op? Het bereiken van nieuwe jachtgebieden of het voor je eigen clan veiligstellen van bepaalde delen van het speelbord zijn belangrijke strategiefactoren. Lege velden zijn goedkoper om te bezetten dan velden die al door andere clans worden bevolkt. Als je als eerste je clan tot 13 leden weet uit te breiden, ben je de winnaar van "De Eerste Vonken".

Veel plezier in het Stenen Tijdperk!

Meer informatie
Artikelcode999-DEV01
Gewicht1.1200
Merk999 Games
Afmetingen37 x 27 x 5,2 cm
AuteurFriedemann Friese
EAN Code8717249195498
Jaar van Uitgifte2011
Nominaties en prijzen