Niet allemaal tegelijk!

Hoeveel is 20 x 20? Wat heb je eergisteren gegeten? Wat voor geluid maakt een koe? NIET ALLEMAAL TEGELIJK! Weet jij je hoofd koel te houden als jij gebombardeerd wordt met vragen? Dit najaar verschijnt Stay Cool, een hilarisch partyspel waarbij gekeken wordt hoe goed je twee dingen tegelijk kunt. Ben jij een ster in multitasking of heb je de concentratie van een goudvis?

In Stay Cool is het doel eenvoudig: beantwoord enkele vragen. Het zijn absoluut geen moeilijke die diepgaande kennis vereisen. Zo zitten er persoonlijke, alledaagse vragen tussen, maar ook behendigheids- of snelheidsopdrachten. Daarmee is het spel snel uitgelegd en toegankelijk voor iedereen. Klinkt makkelijk toch?

Maar, bij Stay Cool is het de uitdaging dat twee mensen je vragen stellen, tegelijkertijd! Beantwoord de ene vraag hardop, terwijl je het antwoord op de andere vraag met de letters op de dobbelstenen spelt. Hou daarbij ook nog eens de zandloper in de gaten om deze op het juiste moment om te draaien.

Je speelt 3 rondes waarin je van beide spelers zoveel mogelijk vragen probeert te beantwoorden. Elke ronde wordt dat moeilijker.

Dit partyspel kun je met 3 tot 7 spelers spelen. Perfect dus voor een gezellig avondje multitasken met vrienden. Stay Cool wordt in het najaar verwacht.

preview van de box van het spel stay cool